Latest Trending

Alessandro Del Piero | Il Pinturicchio

En av Italiens och Juventus största spelare genom tiderna heter Alessandro Del Piero. Han spelade i Juventus under 19 säsonger och han vann allt det går att vinna med klubben. Häng med när vi tar en närmare titt på fotbollskonstnären Alessandro Del Piero,
888sport
By 888sport
November 27,2021

Romelu Lukaku | Lukaku Lön

Belgiens Romelu Lukaku klassas som en världens bästa anfallare och han har bevisat sig i Italien, England och på den internationella scenen. Följ med när vi tar en närmare titt på Lukaku.
888sport
By 888sport
November 25,2021

Ronaldo Il Fenomeno | Ronaldo R9

Den legendariske brasseanfallaren Ronaldo är en av tidernas bästa fotbollsspelare. På fotbollsplanen var han någonting utöver det vanliga och han charmade en hel fotbollsvärld med sina bollkonster.
Afif Hyder
By Afif Hyder
November 4,2021

N'Golo Kanté | Kanté Lön

N'Golo Kanté räknas av många som en av världens bästa innermittfältare. Han kanske inte är den mest tekniskt skicklige spelaren men det är få som kan matcha hans kämparglöd.
Labib
By Labib Hyder
October 30,2021

Barn till föredetta fotbollspelare

Ett flertal av dagens fotbollsspelare har föräldrar som tidigare spelat fotboll på den absoluta toppen. I denna artikel går 888sport genom de mest talangfulla spelarna med föredetta fotbollsstjärnor som pappor.
Labib
By Labib Hyder
October 25,2021

Paulo Dybala | La Joya

Juventus största stjärna och en av Argentinas mest intressanta anfallsspelare heter Paulo Dybala. I denna artikel tar 888sport en närmare titt på Dybala.
Labib
By Labib Hyder
October 25,2021

Gianluigi Buffon | Gigi Superman Buffon

Gianluigi Buffon är av många ansedd som den bästa målvakten genom tiderna. Han har haft en av längsta karriärerna någonsin inom toppfotbollen och har samlat på sig en hel del titlar på vägen.
Labib
By Labib Hyder
October 20,2021