Latest Trending

Inför Londonderbyt

Ett av Englands hetaste möten är tillbaka och efter en säsong full med upp-och nedgångar för båda lagen så är det bara en poäng som skiljer lagen åt. 

Efter Tottenhams usla inledning och tränarbytet från Pochettino till Mourinho så var det många som förväntade sig en resa uppåt i tabellen. Istället har Tottenham sett lika tafatta ut som innan tränarbytet och det känns inte som att Mourinho har fått den effekt som många väntade sig. Efter uppehållet har laget återigen blandat och gett och det är i princip omöjligt att veta var man har Spurs nu för tiden.

888sport
By 888sport
July 7,2020

Final i tyska cupen

Bundesliga är avgjort och det slutade, precis som väntat, med att Bayern kammade hem ännu en ligatitel. Men i Tyskland är den inhemska cupen lika viktig som ligan och på lördag spelas finalen mellan Leverkusen och Bayern. 

Bawer Calli
By Bawer Calli
June 30,2020

Titelstriden fortsätter i Spanien

Titelstriden i La liga fortsätter och Real Madrid och Barcelona ligger nu på samma poäng efter Barcelonas poängtapp mot Sevilla och Reals seger borta mot Sociedad. 

Real Madrid tog över serieledningen efter en seger borta mot Real Sociedad som satt väldigt långt inne. Real leder nu ligan på inbördes möten med 8 matcher kvar att spela. 

Bawer Calli
By Bawer Calli
June 23,2020

Premier League är tillbaka!

Premier League är äntligen tillbaka efter ett längre uppehåll och vi får äntligen följa Liverpools väg mot sin första PL-titel.

Liverpool har dominerat Premier League i år och var nära att kamma hem titeln redan innan uppehållet. Nu några månader senare är ligan äntligen tillbaka och det ser ut som att Liverpool kommer att få fira sin första titel redan om några veckor, trots att det inte matematiskt är helt färdigt ännu.

Bawer Calli
By Bawer Calli
June 16,2020

La Liga är tillbaka!

La liga är äntligen tillbaka efter ett längre uppehåll och vi får äntligen följa slutstriden om ligatiteln mellan Barcelona och Real Madrid. 

Barcelona förlorade säsongens sista clasico men tog omedelbart över förstaplatsen efter ett par sämre insatser från Real Madrid innan uppehållet. Nu skiljer det två poäng mellan lagen med 11 matcher kvar att spela. 

888sport
By 888sport
June 8,2020

Betting med klassiska långentips 

Med långentips har det blivit enklare att betta på sport och möjligheterna fortsätter att öka. Under de senaste tjugo åren har fler sporter lagts till bland spelkategorierna och fler ligor finns tillgängliga. Detta är bara positivt. Alla är inte intresserade av samma sporter men alla vill ha samma möjlighet att betta, oavsett om det är på fotboll, tennis eller rugby. Trots moderna uppdateringar som har gjort att det går att betta i mobilen, live och långt i förväg, är det några saker som håller sig kvar.

888sport
By 888sport
May 24,2020

Inför bundesliga omgång 27

Bundesliga är äntligen tillbaka och efter den första omgången efter omstart så har Bayern skaffat sig ett litet försprång. Men strax bakom så är det många lag som jagar och det gäller att inte slappna av för Bayern.

Bayern - Frankfurt

Bayern har som sagt skaffat sig ett litet försprång efter en relativt enkel seger förra veckan. Bayern har fortfarande ligans kanske vassaste trupp, och trots den usla starten på säsongen så har de nu ryckt upp sig och ser ut att gå som tåget igen, både i ligan och CL.

Bawer Calli
By Bawer Calli
May 20,2020

Inför Dortmund - Schalke

Bundesliga är äntligen tillbaka och om inte det vore härligt nog så börjar omstarten med det stekheta derbyt mellan Dortmund och Schalke! 

Dortmund har hittills haft en grym säsong och är med och utmanat om titeln, trots att man halkat efter ett Bayern som har hittat storformen igen efter en usel inledning. Om Dortmund ska kunna ta titeln i år så måste de vinna mot ärkerivalen Schalke för att inte halka efter. 

Bawer Calli
By Bawer Calli
May 12,2020