Latest Trending

Kvartsfinaler i Champions League

Åttondelsfinalerna i Champions League är avgjorda och nu har det blivit dags för alla lag att flyga ner till Portugal för att spela resten av turneringen. Vi tar en titt på alla kvartsfinaler!

Atalanta - PSG

Atalanta är turneringens kanske största utropstecken. Efter en usel inledning så tog Atalanta tag i sig själva under gruppspelets andra halva och tog sig vidare till åttondelsfinal. Där stod Valencia för motståndet, men Atalanta gjorde processen kort med spanjorerna och tog sig enkelt vidare till kvartsfinal. 

888sport
By 888sport
September 21,2020

Premier League är tillbaka!

Premier League är tillbaka i helgen efter ett kortare avbrott. Liverpool ska försöka försvara sin första titel på 30 år från ett gäng utmanare som har förstärkt sina trupper över sommaren

888sport
By 888sport
September 8,2020

Inför Nations League

Sverige står efter ett långt uppehåll inför två riktigt tuffa uppgifter i en tuff grupp i Nations League. Landslagshelgen inleds med ett möte mot Frankrike innan det är dags för Portugal nästa vecka. 

Inga stora skrällar är med i Janne Anderssons trupp utan det mesta är som vanligt. Tyvärr är Andreas Granqvist frånvarande med skadeproblem men mittbackskollegan Lindelöf är med. Även Pontus Jansson är med i truppen efter en fin säsong i Brentford där han tog sitt lag hela vägen till final i playoffs till Premier League.

888sport
By 888sport
August 31,2020

Bästa kvartsfinalerna i CL

Roma - Barcelona

Den första av två raka slutspelskrascher för Barcelona kom i Rom efter att Barcelona hade kört över Roma i det första mötet. Barca slog Rom utan större problem på hemmaplan med hela 4-1. Returmötet i Rom var en match som Barcelona bara skulle spela av. Istället så blev det en mardrömskväll för Messi och gänget. 

888sport
By 888sport
August 31,2020

Bästa åttondelsfinalerna i CL

Porto - Manchester United 2004

Jose Mourinhos Porto fick en mardrömslottning när Sir Alex Fergusons Manchester United stod för motståndet i åttondelsfinalen 2004.

Mourinhos Porto chockade alla genom att vinna med 2-1 på hemmaplan, men det var inte många som trodde att de skulle klara av att stå emot United på Old Trafford. 

888sport
By 888sport
August 31,2020

Inför CL-finalen

Semifinalerna i Champions League är avgjorda och vi kommer få se en speciell final mellan PSG och Bayern München.

Bayern följde upp sin storseger i kvartsfinalen mot Barcelona med att slå Lyon med 0-3. trots att de på förhand var storfavoriter så hade de till en början stora problem med uppstickaren Lyon som har slagit ut både Juventus och Manchester City. 

888sport
By 888sport
August 22,2020

Semifinaler i Champions League

Kvartsfinalerna är avgjorda och det har blivit dags för semifinaler i Champions League. 

PSG - Leipzig

PSG tog sig vidare med nöd och näppe mot ett Atalanta som verkligen bjöd upp till dans. PSG och framförallt Neymar hade mängder av chanser och var i stora delar av matchen det bättre laget, men det vara Atalanta som tog ledningen och var på väg att klara av en seger.

888sport
By 888sport
August 19,2020

Inför åttondelsfinalerna i CL

Champions League är äntligen tillbaka! Turneringen drar igång i helgen med de åttondelsfinaler som inte spelades färdigt innan uppehållet innan det är dags för alla kvarvarande lag att flyga ner till Portugal och spela färdigt turneringen. 

888sport
By 888sport
August 4,2020