Latest Trending

La Liga Skytteliga 2021/2022

I La Liga spelas den mest tekniska fotbollen i världen, detta leder till många mål. I ligan finns klubbar som Real Madrid, Barcelona, Atletico Madrid, Sevilla, Athletic Bilbao och många fler klassiska lag. I den här artikeln presenterar 888sport ligans skytteliga.
April 18,2022

El Clásico

Det är dags för en av fotbollens största matcher: El Clásico. Ett ojämnt Real Madrid gästar Barcelona som nu senast körde över sina motståndare i Champions League
888sport
By 888sport
October 23,2020

Titelstriden fortsätter i Spanien

Titelstriden i La liga fortsätter och Real Madrid och Barcelona ligger nu på samma poäng efter Barcelonas poängtapp mot Sevilla och Reals seger borta mot Sociedad. 

Real Madrid tog över serieledningen efter en seger borta mot Real Sociedad som satt väldigt långt inne. Real leder nu ligan på inbördes möten med 8 matcher kvar att spela. 

888sport
By 888sport
June 23,2020

La Liga är tillbaka!

La liga är äntligen tillbaka efter ett längre uppehåll och vi får äntligen följa slutstriden om ligatiteln mellan Barcelona och Real Madrid. 

Barcelona förlorade säsongens sista clasico men tog omedelbart över förstaplatsen efter ett par sämre insatser från Real Madrid innan uppehållet. Nu skiljer det två poäng mellan lagen med 11 matcher kvar att spela. 

888sport
By 888sport
June 8,2020

Spanska talanger till EM

Nu när EM är uppskjutet till 2021 så kommer vi få se flera spanska talanger ta nästa kliv i sin utveckling och vara med och konkurrera om en plats i mästerskapstruppen. Vi tar en titt på de största spanska talangerna som kan ta en plats 2021! Spana in vår sida för fotboll em odds

Ansu Fati

Den största talangen Barcelona har fått fram sedan Lionel Messi. Ansu är endast 17 år gammal och har redan hunnit med att bli Barcelonas yngsta målskytt genom tiderna med sina 16 år och 304 dagar. 

888sport
By 888sport
May 3,2020

Messi och Ronaldos bästa Clasico-ögonblick

Messis hattrick 2007

En 19-årig Messi började etablera sig på världsscenen i ett Barcelona som där alla blickar fortfarande var på Ronaldinho när det var dags för Clasico på Camp Nou 

Det var matchen där Messi etablerade sig som nästa stora spelare att komma fram i världsfotbollen när han satte tre mål mot ett Real Madrid som gick och vann ligan den säsongen. Det tredje målet kom på tilläggstid när Barcelona var en man mindre. 

March 24,2020

El Clásico

Real Madrid och Barcelona ser återigen ut att göra upp om den spanska ligatiteln och på söndag möts de båda lagen i en match som kan avgöra ligan!

Efter en tung säsongsinledning så har Real Madrid spelat upp sig rejält och varit näst intill oslagbara under efter nyår. 

De senaste två matcherna har dock varit annorlunda. Real Madrid började med att kryssa hemma mot ett Celta Vigo i kris och följde upp det med att förlora bort mot Levante i helgen.

888sport
By 888sport
February 26,2020