888sport är platsen du vill vara på om du vill ha de bästa experttipsen, införrapporterna och de senaste nyheterna före de stora matcherna och turneringarna. Här kommer våra experttippare att ge sina åsikter om de största tävlingarna och matcherna runt om i världen, med fokus på Premier League, Champions League och andra stora europeiska fotbollsligor samt ishockey från både NHL och SHL.

Med våra speltips och införrapporter inför varje spelomgång kan läsare få en fördel när man ska satsa på sport. Vi analyserar statistik, tidigare resultat, skadenyheter och formkurvorna för lagen samtidigt som vi försöker hitta de mest gångbara oddsen. 

Vårt team av experter kommer uppdatera dig om de bästa möjliga spelen, med oddsanalys och uppdaterad information som viktiga ingredienser. Med dagliga speltips och rekar tillgängliga på en rad olika sporter kan 888sport erbjuda användbara råd och intressanta detaljer när du placerar ett spel. Så vad väntar du på? Scrolla ner och spana in speltipsen för dina favoritspel!

Allsvenskan Premier League
Champions League Serie A tipps
La Liga Bundesliga
Ishockey

VI följer sport året runt och det är bara att hänga med när vi djupdyker in i minsta detalj kring de bästa matcherna. Varje vecka är det spel i alla de stora europeiska fotbollsligorna och till våren startar även slutspelet i europacuperna. Hockeyn är igång i både NHL och SHL och det kommer bli många bra matcher. Det är bara att dricka en kopp kaffe och bänka sig framför tv:n när hockeyn är igång på andra sidan Atlanten.

På 888sport finns möjligheter för betting på många olika sporter däribland fotboll och ishockey. Det finns spel för antal mål gjorda, gula kort, röda kort, antal hörnor samt spel på slutliga vinnare i olika turneringar. Vad du än gillar så har vi det.


 

Latest Trending