Latest Trending

Premier League Skytteliga 2021/2022

Premier League brukar oftast betraktas som världens bästa liga. I ligan hittar vi klubbar som Manchester City och United, Liverpool, Chelsea, Tottenham och massa fler, alla dessa klubbar har spelare av världsklass. I denna artikel presenterar 888sport ligans skytteliga.
888sport
By 888sport
April 18,2022

The Blues gästar The Red Devils

Nu på lördag vankas det stormatch i Premier League, två lag som börjat säsongen väldigt ojämnt ställs nu mot varandra i en väldigt intressant match som med största sannolikhet kommer bli en högoktanig och fartfylld match.
888sport
By 888sport
October 23,2020

Mästaren möter Lärjungen igen

Pep Guardiola stöter på sin forne assisterande tränare Mikel Arteta när Manchester City tar emot Arsenal i den femte omgången av Premier League.
October 12,2020

Premier League är tillbaka!

Premier League är tillbaka i helgen efter ett kortare avbrott. Liverpool ska försöka försvara sin första titel på 30 år från ett gäng utmanare som har förstärkt sina trupper över sommaren

888sport
By 888sport
September 8,2020

Final i FA-cupen

Det är dags för final i FA-cupen och i år har vi ett Londonderby att se fram emot i finalen! Precis som i finalen i Europa League förra året så är det Arsenal som ställs mot Chelsea. 

Arsenal har haft en tuff säsong hittills men har avslutningsvis sett bättre ut än på länge. Med tanke på allt kaos som omgivit klubben den här säsongen så är det oerhört starkt av Arteta att ta laget hela vägen till final i FA cupen. 

888sport
By 888sport
July 28,2020

Sista omgången i Premier League

Premier League-säsongen 2019/2020 lider mot sitt slut. Liverpool har redan kammat hem sin första ligatitel på 30 år efter att ha varit helt överlägsna - framförallt innan uppehållet. Men trots att ligan redan är avgjord så finns det fortfarande saker att spela för. Europaplatser och nedflyttning är inte helt avgjort ännu och kommer avgöras i den sista omgången.

888sport
By 888sport
July 21,2020

Semifinal i FA-cupen

FA-cupen är äntligen tillbaka och vi bjuds på två semifinaler mellan fyra av Englands bästa lag. Vi är förbi stadiet där storlaget roterar och kommer nu få se ordinarie startelvor kriga om en finalplats!

I den första semifinalen möts Arsenal och Manchester City i en match där City såklart ses som stora favoriter. Lagen möttes för inte allt för längesen och City körde då över Arsenal efter att David Luiz tagit ett väldigt onödigt rött kort.

888sport
By 888sport
July 14,2020