Latest Trending

Inför Londonderbyt

Ett av Englands hetaste möten är tillbaka och efter en säsong full med upp-och nedgångar för båda lagen så är det bara en poäng som skiljer lagen åt. 

Efter Tottenhams usla inledning och tränarbytet från Pochettino till Mourinho så var det många som förväntade sig en resa uppåt i tabellen. Istället har Tottenham sett lika tafatta ut som innan tränarbytet och det känns inte som att Mourinho har fått den effekt som många väntade sig. Efter uppehållet har laget återigen blandat och gett och det är i princip omöjligt att veta var man har Spurs nu för tiden.

888sport
By 888sport
July 7,2020

Premier League är tillbaka!

Premier League är äntligen tillbaka efter ett längre uppehåll och vi får äntligen följa Liverpools väg mot sin första PL-titel.

Liverpool har dominerat Premier League i år och var nära att kamma hem titeln redan innan uppehållet. Nu några månader senare är ligan äntligen tillbaka och det ser ut som att Liverpool kommer att få fira sin första titel redan om några veckor, trots att det inte matematiskt är helt färdigt ännu.

Bawer Calli
By Bawer Calli
June 16,2020

Svenska Premier League-proffs

Sverige har genom åren producerat många fotbollsspelare som har varit bra nog för att ta sig till Premier League. Alla har inte lyckats, men vi har många spelare som har gjort tunga avtryck i den Engelska högstaligan. För mer Premier League betting och fotbollstips så kan du besöka vår hemsida.

888sport
By 888sport
May 10,2020

EM 2020 Uppskjutet: Fem unga engelska spelare som kan gynnas

Nu när UEFA har skjutit upp EM 2020 till nästa sommar som måste vi vänta ännu ett år på nästa stora landslagsturnering.

För några unga engelska spelare så kan förseningen vara gynnsam. Vi tar en titt på fem unga stjärnor som kan slå sig in i truppen nästa sommar!

Oliver Skipp

Skipp har imponerat sen han debuterade för Tottenham förra säsongen och Spurs tränare Jose Mourinho har hyllar 19-åringen. Han är en av de mest kreativa mittfältarna i ligan och har en energi och entusiasm som är väldigt sällsynt.

888sport
By 888sport
March 24,2020

Inför Spurs - United

Kampen om fjärdeplatsen i Premier League fortsätter och spurs får nu en kanske sista chans att haka på striden om CL-platserna när de tar emot United i helgen. Vid förlust så blir det svårt för Tottenham att komma tillbaka och utmana. 

Tottenham är inne i en dålig period och blev utslagna ur CL av Leipzig efter två fantastiskt genomförda vinstmatcher från Tyskarna. Dubbelmötet slutade 4-0 i Leipzigs favör och Tottenham har nu blivit utslagna ur FA-cupen och CL på en vecka.

Bawer Calli
By Bawer Calli
March 11,2020

Inför Manchesterderbyt

Manchester United och Manchester City möts i ännu ett derby som kan komma att avgöra Manchester Uniteds säsong! Vi går igenom förutsättningar och speltips inför derbyt

City kommer in i det här mötet med riktigt god form. Efter att ha slagit Real Madrid på bortaplan i CL med 1-2 så slog de Aston Villa i finalen i ligacupen. Den säsong som nästan såg kört ut i och med Liverpools otroliga ligaform ser nu ljusare ut och med en CL - och FA-cuptitel inom räckhåll så kan Guardiola fortfarande vända den här säsongen.

Bawer Calli
By Bawer Calli
March 4,2020

Alex Fergusons finaste ögonblick

En av världshistoriens största tränare gjorde Manchester United till en av världens största och mest framgångsrika klubbar genom tiderna innan han gick i pension 2013. Här är några av hans finaste ögonblick. Glöm inte spana in oddset på vår hemsida!

Första Premier League-titeln 1992/1993

Sir Alex Ferguson var tungt ifrågasatt under sin första tid i klubben, trots ett par fina ligaplaceringar. United var en instabil klubb i slutet av 80-talet, men 1990 vann han FA-cupen och resan mot toppen började.

Bawer Calli
By Bawer Calli
February 25,2020