Latest Trending

Tenniskunskap: Förstå och hitta bra tennis betting tips 

Tennisen är en av Sveriges populäraste sporter. Detta är mycket tack vare spelare som Björn Borg och Mats Wilander, vilka var framgångsrika under 1970-1980-talet. På senare år har det funnits allt färre svenska tennisspelare på rankinglistorna, men intresset för att följa matcherna och läsa tennis tips finns kvar. 

888sport
By 888sport
June 1,2020

Ett modernare sätt att spela på hästar

Travsport har miljontals utövare och följare över hela världen. Det är också en av de äldsta och mest pengastinna hästsporterna som finns. En framgångsrik travhäst kan kosta flera miljoner och det är vanligt att en häst har flera ägare. I Sverige är travsporten särskilt stor och det går att titta och spela på trav alla dagar utom på julafton. 

888sport
By 888sport
May 24,2020

888s guide till vilka sportevent som fortfarande är igång

I och med att sportkalendern 2020 har påverkats i hela världen så letar sportfantaster efter events som fortfarande är igång - antingen matcher utan publik eller e-sport.

Premier League, Champions League, US Masters och Franska Öppna är några få av de stora turneringarna som har blivit uppskjutna, men vi på 888sport kommer ge dig dagliga uppdateringar om framtida events.

Här kommer ni kunna hitta den senaste informationen om matcher, turneringar och events som äger rum under de närmsta dagarna. Vi uppdaterar sidan dagligen så se till att hålla koll under veckan!

888sport
By 888sport
March 29,2020

Inför Super Bowl

En av årets största sporthändelser går av stapeln på söndag mellan San Fransisco 49ers och Kansas City Chiefs i Super Bowl LVI. Glöm inte spana in våra amerikanska fotboll odds på vår hemsida.

Kansas City Chiefs är spelbolagens och experternas favorit, men bara knappt. Chiefs vann AFC West och har den kanske bästa offensiven i landet lett av quarterbacken och förra årets MVP Patrick Mahomes. 

888sport
By 888sport
February 2,2020

Tom Brady - Amerikansk fotbolls största spelare

Tom Brady är amerikansk fotbolls kanske största spelare genom tiderna. Trots sina 42 år så dominerar han sporten från sin quarterback-position, även om den senaste säsongen inte gick som väntat till besvikelsen för alla som gillar online betting och bettat på Patriots.

888sport
By 888sport
January 11,2020

Sportkalender 2020: Din guide till årets största sporthändelser!

888sport blickar framåt mot årets största sporthändelser! Häng med när vi listar alla events som du inte vill missa!


Januari

4e: Fotboll – FA Cupen, tredje rundan

6e: Fotboll – Ligacupen, semifinal 

27e: Fotboll – Ligacupen, semifinal returmöten

20e – 22a February: Tennis – Australian Open

888sport
By 888sport
December 8,2019

Inför Handbolls-VM

Vi ger dig förutsättningarna inför VM i Japan! Spana in alla våra handboll betting för de senaste oddsen på VM. Eller varför inte lite liveodds medans du kollar på matcherna?

November 26,2019

Davis Cups största skrällar

Davis Cup skiljer sig från alla andra events i tennis. Det kombinerar individuella dueller på plan med äran att representera ens land.

Det är ett event där spelarna får en chans att skriva in sitt namn i historieböckerna och uppnå något som de aldrig skulle kunnat som singel-eller dubbelspelare. Varje Davis Cup-match innehåller fem "rubbers".

En match spelas över tre dagar där de två första spelas på den första dagen. Den andra dagen spelas det en dubbelmatch, och på den tredje dagen spelas returmöten från den första dagen.

November 18,2019