Det är match mellan Kroatien och Brasilien i kvartsfinalen i VM 2022.

Matchen spelas den 9:e december kl 16.00 på  Education City Stadium. 

De här två lagen fick lite olika resor in till kvartsfinalen. Kroatien fick kämpa ända till slutet och vann på straffar mot Japan. Deras innermittfältare Brozovic slog även rekordet i mest löpmeter i en match VM-historien.

Brasilien hade det betydligt lättare i sitt möte med Sydkorea. Brassarna satte dit fyra baljor redan i den första halvleken och matchen var avgjord redan där.

Spana in bet på massor av matcher på 888sport!

Kroatien var i final i det senaste VM:et och gör nu en till bra turnering. Nu stöter man på en av storfavoriterna och man är stora underdogs.

Kroatien har dock ett mittfält av yppersta världsklass med Modric, Kovacic och Brozovic. Med det mittfältet kan man slå vilket lag som helt.

Nyckeln för Kroatien i den här matchen ligger i hur man hanterar Brasiliens offensiv. Kanske är det lättast att försvara sig om det kroatiska mittfältet kan få tag i bollen och styra spelet.

Modric

Förväntningarna på Brasilien ökar för varje match dem spelar i VM. Det är ett land som alltid förväntar sig att vinna men nu har man också presterat på väldigt hög nivå.

Man spelade storstilat mot Sydkorea och avgjorde redan efter 30 minuters spel. Neymars comeback gav Brasilien ännu mer luft under vingarna.

Brasilien har ett komplett lag men nu står man inför sin svåraste uppgift hittills i turneringen.

Brasilien är stora favoriter till att vinna men det är långt ifrån att vara en säker vinst. Det gör att vi inte spelar på resultat. Vi tror däremot att det blir en öppen match med mål från båda lag.

888sport erbjuder massvis med fotboll odds.

Troliga startuppställningar

Kroatien: Livakovic; Juranovic, Lovren, Gvardiol, Sosa; Kovacic, Brozovic, Modric; Kramaric, Livaja, Perisic

Brasilien: Alisson; Militao, Marquinhos, Silva, Danilo; Paqueta, Casemiro, Neymar; Raphinha, Richarlison, Vinicius Jr

*Alla bilder i artikeln tillhör AP photos*  

About the Author
By
888sport

The 888sport blog, based at 888 Towers in the heart of London, employs an army of betting and tipping experts for your daily punting pleasure, as well as an irreverent, and occasionally opinionated, look at the absolute madness that is the world of sport.

Related Content

Inför Liverpool - Leicester

Inför Leeds - Man City

Fantasy EPL omg 17

Bästa Spelare VM 2022

VM 2022: Argentina-Frankrike