Det är match mellan Japan och Kroatien i åttondelfinalen i VM 2022.

Matchen spelas kl 16.00 måndagen den 5e december på Al Janoub Stadium.

Att Kroatien lyckades kvalificera sig vidare till slutspelet har de Romelu Lukaku att tacka. Den belgiske anfallaren misslyckades nämligen konvertera 3-4 solklara målchanser. De missarna gjorde att Kroatien knep åt sig andra platsen i gruppspelet. 

Men laget har verkligen inte spelat övertygande. Men det kan nog släppa nu när det är slutspelet som gäller. På pappret ser det ut som att de kan få en enkel match mot Japan.

Spana in oddset på 888sport

Men Japan är inte längre några slagpåsar, fråga Tyskland och Spanien. Japanerna hamnade i samma grupp som Tyskland och Spanien och det var nog få som trodde att de skulle ha någon chans.

Men Japan har spelat väldigt sammansvetsat och disciplinerat samtidigt som de varit vassa offensivt och i gruppspelet lyckades de vinna mot Spanien och Tyskland och tyskarna fick packa ihop och lämna mästerskapet. 

Persic

Denna match kommer bli väldigt jämn, Kroatien har haft det ganska svårt att göra mål detta i kombination med att Japan i princip endast gör mål i andra halvlek gör att vi tror att första halvleken kommer bli ganska så tam för att sedan explodera i den andra. 

Vi är lite sugna på att sätta Japan som vinnare men vi väljer att köra flest mål i den andra halvleken.

888sport erbjuder en hel drös med intressanta fotboll odds.

Troliga starupställningar:

Japan:
Gonda; Tomiyasu, Taniguchi, Yoshida; Ito; Morita, Tanaka, Nagatomo; Doan, Maeda, Kamada

Kroatien:
Livakovic; Juranovic, Lovren, Gvardiol, Sosa; Kovacic, Brozovic, Modric; Kramaric, Livaja, Perisic

*Alla bilder i artikeln tillhör AP photos*  

 

About the Author
By
888sport

The 888sport blog, based at 888 Towers in the heart of London, employs an army of betting and tipping experts for your daily punting pleasure, as well as an irreverent, and occasionally opinionated, look at the absolute madness that is the world of sport.

Related Content

Inför Liverpool - Leicester

Inför Leeds - Man City

Fantasy EPL omg 17

Bästa Spelare VM 2022

VM 2022: Argentina-Frankrike