Det är dags för den 17e omgången i Premier League.

Det har nu varit uppehåll i i mer än 1 månad för att ge plats i spelschemat för VM i Qatar. Som de flesta vet så blev det Argentina som tog titeln efter att ha spelat den bästa VM-finalen någonsin mot Frankrike. 

Inför denna omgång där FPL valt att ge alla Fantasy Managers fria byten så kommer de flesta lag byta ut ett flertal spelare. Även vi gör detsamma, men vi undviker att ha med spelare som tog sig ganska långt i turneringen då de med stor sannolikhet kommer stå över eller endast göra ett mindre inhopp. 

GW 17

888sport erbjudar väldigt intressanta betting möjligheter!

Målvakt

I mål hittar vi Ramsdale vars Arsenal möter West Ham. Ramsdale fick ju ingen speltid under VM i Qatar så vi tror att han kommer tillbaka till PL spel oerhört taggad. Mot West Ham bör det bli en vinst och det är stor sannolikhet att de även håller nollan.

Försvar

Vi kör en 4-4-2 uppställning denna vecka och försvaret kommer bestå av Cancelo, White, Trippier och Shaw. 

Cancelo är fortfarande ligans bästa försvarare men han fick ganska snålt med speltid under VM under Fernando Santos, så han bör inte vara alltför sliten. 

Shaw som är det nya tillskottet i laget möter ligans slagpåse Nottingham Forest. Så det kan mycket väl bli en hållen nolla. 

Mittfält

Denna omgång blir det fyra mittfältare på plan. Dessa blir då De Bruyne, Martinelli, Almiron och Brightons March.

Almiron var ju i storform innan uppehållet så vi hoppas att han fortsatt är i form. De Bruyne och Belgien spelade ju väldigt undermåligt under mästerskapet så han är nog revanschsugen men är det så att ni inte är sugna på De Bruyne så kan ni välja Salah som under uppehållet tränat och hållit i igång så han bör vara i fysisk toppform.

Spana in fotboll odds på hemsidan!

Anfall

Haaland

I anfallet hittar vi Kane och Håland som vanligt.

Håland spelade ju inget VM så han bör vara taggad att komma tillbaka i spel och smälla in mål på vanligt manér. Kane spelade ju i Qatar men de åkte ut för ett tag sedan så han har hunnit vila tillräckligt.

 

Alla bilder i artikeln tillhör AP photos* 

About the Author
By
888sport

The 888sport blog, based at 888 Towers in the heart of London, employs an army of betting and tipping experts for your daily punting pleasure, as well as an irreverent, and occasionally opinionated, look at the absolute madness that is the world of sport.

Related Content

Inför Liverpool - Leicester

Inför Leeds - Man City

Bästa Spelare VM 2022

VM 2022: Argentina-Frankrike

VM 2022: Frankrike-Marocko