Vi använder cookies för att ge dig en personlig upplevelse & reklam. Genom att använda denna webbplats accepterar du vår cookiepolicy. Läs mer här.

Få de BÄSTA oddsen på basket

En snabb sport med höjdpunkter och poäng varje minut från några av planetens största idrottsstjärnor har basket bland de högsta tittarsiffrorna i världen. Efter att sporten uppfanns 1891 av Jim Naismith spred den sig till YMCA-skolor och blev sen en olympisk sport 1936. Idag är NBA en av de populäraste ligorna i världen med stjärnor som Michael Jordan, Magic Johnson, Larry Bird, Wilt Chamberlain och Oscar Robinson.

Intresset för amerikansk basket sträcker sig dock längre än NBA – college-ligan är nästan lika populär dit mängder av människor går för att se framtidens stora stjärnor.

Om basket betting

Då basket är en extremt snabb sport är det riktigt kul att spela på. Korta, intensiva spelperioder gör att sporten lämpar sig särskilt bra för livespel. De frekventa pauserna i sporten gör det enkelt för dig att placera livespel. Jämna matcher hör till vanligheterna och det är inte ovanligt att en match avgörs med en trepoängare i slutsekunden. Perfekt läge att spela på laget som ligger under?

Basketens spelmarknader

Vi har massor av marknader där du kan placera ditt spel före matchstart, som totalt antal poäng i matchen, dubbelchans och handikapp-spel. De må vara storlag som Bulls, Lakers, Heat och Celtics som får allt rampljus, men basket spelas i hela världen – och vi har spel från alla hörn.

2.144.1