Det är match mellan Argentina och Australien i åttondelsfinalen i VM 2022.

Matchen spelas den 3:e december kl 20.00 på  Ahmad bin Ali Stadium. 

Argentina fick svettas för att ta sig till slutspelet men insatsen mot Polen senast var mycket bättre än dem två första matcherna.

Det var ett helt annat självförtroende i spelet och inkluderingen av Alvarez och Fernandez i startelvan har gett Argentina mer fart i anfallsspelet.

Nu möter man ett Australien som överraskande tog sig vidare till slutspelet från en grupp där Danmark förväntades ta andraplatsen.

Det är inte ett lika bra Australien som guldgenerationen 2006 men dem spelar med hjärta och är organiserade. Men nu måste man nå nya höjder om man ska kunna rå på Argentina.

Spana in oddset på massor av matcher på 888sport!

Argentinarna fick se sig en betydligt svårare resa till slutspelet än någon förutsett. Insatsen mot Polen där man dominerade fullständigt kändes dock som ett steg i rätt riktning.

Argentina kommer dock till den här matchen med mindre än tre dagars vila och vi får se om det är tillräckligt för återhämtning.

Vi har fått se några nya stjärnor som Fernandez och Alvarez blomma ut men i slutändan står ändå hoppet till den magiske Messi. Han missade en straff senast men det mesta som var bra i Argentina kretsade ändå kring honom,

Mooy

Australien deltar i VM:s slutspel för första gången sedan gyllene generationen lyckades med det 2006. Denna gång är det ett lag bestående av spelare som är marginaliserade i den europiska fotbollen.

När man mötte Frankrike i gruppspelet blev man slagna komfortabelt och Argentina är ett motstånd med liknande kvalité.

För att Australien ska ta sig vidare så måste varenda spelare i laget spela sin bästa fotboll i karriären samtidigt som Argentina underpresterar.

Det här lär bli en enkel munsbit för Argentina där det enda som kan stjälpa dem är tröttheten från förra matchen.

Messi missade en straff i förra matchen och kommer nog vara sugen på att sätta dit en balja mot Australien. Det är ett spel värt att satsa på.

888sport erbjuder massvis med fotboll odds.

Troliga startuppställningar

Argentina: E. Martinez; Molina, Romero, Otamendi, Acuna; De Paul, Mac Allister; Di Maria, Messi, Fernandez; Alvarez

Australien: Ryan; Karacic, Souttar, Rowles, Behich; Mooy; Leckie, Irvine, McGree, Goodwin; Duke

*Alla bilder i artikeln tillhör AP photos*  

The 888sport blog, based at 888 Towers in the heart of London, employs an army of betting and tipping experts for your daily punting pleasure, as well as an irreverent, and occasionally opinionated, look at the absolute madness that is the world of sport.