Premier League går in i den artonde omgången och det är match mellan Liverpool och Leeds. Det mesta talar för en hemmaseger men Leicester kan skrälla.

Matchen spelas på fredagen och det är avspark 21.00 på Anfield.

Spana in våra fotboll odds.

Liverpool har haft en knackig ligastart med tanke på dem högt ställda förväntningarna. Man ligger just nu på en sjätteplats långt efter ligaledarna. Liverpool har dock chansen att ta en tredje raka seger mot Leicester.

Liverpool vann övertygande borta mot Aston Villa senast med 3-1 och Klopp verkar ha fått ordning på lagbygget igen. 

Liverpool har fortsatt stora skadebekymmer i offensiven med viktiga Diogo Jota och Luis DIaz långtidsskadadade. Men i dagarna blev det klart att dem värvar PSV och Hollands nya stjärnskott Cody Gakpo.

Gakpo hade ett lyckat VM och Liverpool vann dragkampen om hans signatur. Frågan är dock vart Klopp har tänkt använda honom. Gakpo är som bäst i en roll som andreanfallare eller offensiv mittfältare bakom anfallarna. Det är två roller som Liverpool inte använder i sin formation så det kommer bli intressant att se vart han kommer att husera.

Riktigt lika kul är det inte hos Leicester. De ligger på en trettonde plats med 17 poäng inspelade och det är inte långt ner till nedflyttningsstrecket.

De åkte på en stor förlust senast hemma mot Newcastle med hela 3-0. Leicester spelade lite bättre i andra halvlek i den matchen och kanske kan man bygga vidare på det.

Leicester har fortsatt en hel fyrbackslinje på skadelistan och det gör att den ihoplappade försvarslinjen kommer att få det svårt mot Salah och kompani.

Samtidigt lider offensiven av att kreatören Maddison har fortsatta skadebekymmer.

På vår hemsida hittar ni oddset på massor av matcher.

Vardy

 

Den gamle Liverpool tränaren Brendan Rodgers kommer få det tufft att plocka med sig någon poäng med sitt Leicester i den här matchen.

Vi tror att Liverpool tar segern och att dem lyckas hålla nollan.

Troliga startuppställningar

Liverpool: Alisson; Alexander-Arnold, Konate, Van Dijk, Robertson; Thiago, Fabinho, Elliott; Salah, Nunez, Carvalho

Leicester: Ward; Castagne, Amartey, Faes, Thomas; Ndidi, Tielemans; Perez, Dewsbury-Hall, Barnes; Vardy

*Alla bilder i artikeln tillhör AP photos* 

About the Author
By
888sport

The 888sport blog, based at 888 Towers in the heart of London, employs an army of betting and tipping experts for your daily punting pleasure, as well as an irreverent, and occasionally opinionated, look at the absolute madness that is the world of sport.

Related Content

Inför Leeds - Man City

Fantasy EPL omg 17

Bästa Spelare VM 2022

VM 2022: Argentina-Frankrike

VM 2022: Frankrike-Marocko