Premier League går in i den sjuttonde omgången och det är match mellan Leeds och Man CIty. Det är en hackande tabell och det här är den femtonde matchen för båda lag.

Matchen spelas på onsdagen och det är avspark 21.00 på Elland Road.

Spana in våra fotboll odds.

Det har inte varit någon bländande säsongsstart för Manchester City men dem är ändå stora favoriter till att vinna Premier League.

Man City är fem poäng efter Arsenal som är i topp men man är tio poäng före Liverpool som är de största konkurrenterna. Innan VM uppehållet åkte Man City på en överraskande förlust mot Brentford vilket kan ha varit för att många av stjärnorna i Man City hade VM i tankarna.

VM blev dock en besvikelse för många av Citys stjärnor vilket gör att de kommer vara otroligt revanschsugna i den här matchen.

De Bruyne gick inte alls att känna igen i mästerskapet och var ärligt talat usel med ovanligt mycket felpassningar.

Leeds började säsongen på ett uselt sätt men Jesse Marsch har fått igång lagbygget på senare tid. Innan uppehållet blev det två tajta förluster och innan det vann man två raka matcher däribland en mot Liverpool.

Det har gjort att Leeds klättrat upp ovanför nedflyttningsstrecket och kan andas ut litegrann. En spelare som blommat ut är den engelske ynglingen Summerville som stått för fina insatser och viktiga mål.

På vår hemsida hittar ni bet på massor av matcher.

Summerville
Leeds nya stjärnskott Crysencio Summerville

 

Leeds är ett lag som spelar väldigt aggressivt och pressar väldigt högt upp i planen. De brukar kunna störa dem flesta lag men Manchester City är ett lag som ofta lyckas desarmera sånt motstånd med sitt lugn i sitt spel med bollen.

Om det vill sig illa kan det rinna iväg målmässigt i den här matchen. Leeds måste sätta sin matchplan till hundra procent annars kommer Man City kontra sönder Leeds.

VI tror att Man City vinner men även att Leeds får in något mål framåt.

Troliga startuppställningar

Leeds: Meslier; Kristensen, Koch, Cooper, Struijk; Klich, Roca; Harrison, Aaronson, Summerville; Rodrigo

Man City: Ederson; Walker, Dias, Laporte, Cancelo; De Bruyne, Rodri, Gundogan; Silva, Haaland, Foden

*Alla bilder i artikeln tillhör AP photos* 

About the Author
By
888sport

The 888sport blog, based at 888 Towers in the heart of London, employs an army of betting and tipping experts for your daily punting pleasure, as well as an irreverent, and occasionally opinionated, look at the absolute madness that is the world of sport.

Related Content

Inför Liverpool - Leicester

Fantasy EPL omg 17

Bästa Spelare VM 2022

VM 2022: Argentina-Frankrike

VM 2022: Frankrike-Marocko