Latest Trending

Kevin De Bruyne | De Bruyne Lön

Kevin De Bruyne är en av världens bästa fotbollsspelare just nu. Han är nyckelspelaren i både sitt klubblag Manchester City och landslag Belgien.
November 30,2021

Filippa Angeldal | Filippa Angeldahl Lön

Filippa Angeldal har fått sitt stora genombrott det senaste året. Förra säsongen vann hon Damallsvenskan med sitt BK Häcken och nu under sommaren blev det OS-silver med det svenska damlandslaget i Tokyo.

Hon slog ju igenom i Sverige redan 2016 efter flytten till Hammarby men nu känns det som att hon har tagit ännu ett kliv och tagit sig in bland världseliten.

September 3,2021

Världens bästa talanger

Varje år dyker det upp nya talanger som slår igenom stort. Tidigare år har vi fått se spelare som Matthijs De Ligt, Kylian Mbappe och Joao Felix. 888sport tar en titt på några av dem största talangerna under säsongen 2020/2021.
888sport
By 888sport
January 27,2021

Mästaren möter Lärjungen igen

Pep Guardiola stöter på sin forne assisterande tränare Mikel Arteta när Manchester City tar emot Arsenal i den femte omgången av Premier League.
October 12,2020

Premier League är tillbaka!

Premier League är tillbaka i helgen efter ett kortare avbrott. Liverpool ska försöka försvara sin första titel på 30 år från ett gäng utmanare som har förstärkt sina trupper över sommaren

888sport
By 888sport
September 8,2020

Inför åttondelsfinalerna i CL

Champions League är äntligen tillbaka! Turneringen drar igång i helgen med de åttondelsfinaler som inte spelades färdigt innan uppehållet innan det är dags för alla kvarvarande lag att flyga ner till Portugal och spela färdigt turneringen. 

888sport
By 888sport
August 4,2020

Semifinal i FA-cupen

FA-cupen är äntligen tillbaka och vi bjuds på två semifinaler mellan fyra av Englands bästa lag. Vi är förbi stadiet där storlaget roterar och kommer nu få se ordinarie startelvor kriga om en finalplats!

I den första semifinalen möts Arsenal och Manchester City i en match där City såklart ses som stora favoriter. Lagen möttes för inte allt för längesen och City körde då över Arsenal efter att David Luiz tagit ett väldigt onödigt rött kort.

888sport
By 888sport
July 14,2020