Sverige Allsvenskan Odds

Den här tävlingen har för närvarande inga tillgängliga spel innan start.

Betting och Odds på Allsvenskan – en svensk favorit inom online

Bland svenska fotbollsentusiaster ligger förstås Allsvenskan många varmt om hjärtat. Det gäller inte minst de som satsar pengar på betting och odds. Denna traditionstyngda högsta serie som spelats årligen sedan 1924 är själva ryggraden inom svensk elitfotboll. De allra flesta stora svenska fotbollsstjärnor har spelat i denna serie och här hittar man en mängd klassiska svenska fotbollslag såsom Malmö FF, IFK Norrköping, AIK och IFK Göteborg. I början kallades serien för Stora Svenska Serien men det ändrades senare och från och med säsongen 1930/31 fick Allsvenskan SM-status.

Fotboll är den mest utövade och publikdragande idrotten i Sverige, men även den mest populära bland svenskar när det gäller betting online. Hundratusentals svenskar följer den svenska fotbollen och senaste odds med stort intresse. De förhöjer gärna underhållningsvärdet ytterligare genom att kontinuerligt spela på allsvenska odds online.

En stor fördel är att Allsvenskan, till skillnad från de allra flesta nationella fotbollsligor, är en sommarserie. När det är uppehåll i exempelvis Premier League och La Liga är det full fart på de allsvenska fotbollsarenorna runt om i landet.

Utbud och spelvarianter

Vad gäller Allsvenskan finner du såklart att samtliga seriematcher, från vår till höst, är spelbara här hos oss. Följ ditt allsvenska favoritlag under säsongen och krydda med spännande oddsspel omgång efter omgång. Lägg därtill alla matcher i Svenska Cupen, Superettan, Division 1 Norra och Södra samt Damallsvenskan, så har du ett riktigt väldukat smörgåsbord av svensk fotboll betting framför dig.

Självklart är det inte bara klassiska 1, X eller 2 som är spelbart på allsvenska fotbollsmatcher. Missa inte roliga spelvarianter som slutresultat eller hur många mål respektive hörnor det blir i matchen.

Möjligheten till systemspel finns också, där du kombinerar flera matcher och spelar till ackumulerade odds. Krydda även den din allsvenska upplevelse med mer säsongsbetonade spel. Vilken nykomling lyckas bäst i år, vem vinner skytteligan och vilket lag får höja Lennart Johanssons Pokal som svenska mästare i fotboll till hösten?

Taktik och strategi

Det är ett rent nöje att ägna sig åt oddsspel på Allsvenskan. Serien består av 16 ofta mycket jämna lag vilket ger goda förutsättningar för inspirerande och utmanande spelmöjligheter. Väldigt få matcher kan kallas givna på förhand och ofta aspirerar flera lag på SM-titeln ända in i slutet av säsongen. Svårspelat kan tyckas, och visst kan det så vara, men det är också just detta som gör det så kul. Det är dessutom stora möjligheter att hitta matcher med riktigt höga spelvärden för den som läst på.

I seriespel där i princip alla kan slå alla är förstås dagsform en synnerligen viktig faktor när man ska förutse matchresultat. Det lönar sig alltså att ha goda kunskaper kring formkurvor och aktuell status när man spelar på Allsvenskan. Mycket information finns också att tillgå om samtliga lag i vår statistikdatabas. I kombination med aktuell info om skadelägen och eventuella avstängningar är man på rätt väg i jakten på de mest värdefulla spelalternativen. Vill man så kan man sen även använda vår oddskalkylator till hjälp för att räkna ut effektfulla kombinationer och givande systemspel.

Upplev Allsvenskan med live betting

Numera är oddspel online i princip synonymt med live betting. Att kunna lägga spel på fotboll i realtid under pågående match är också en tjänst som är helt standardiserad. Hos oss har du möjlighet till livespel på samtliga allsvenska matcher och därmed kan du uppleva en rejäl spänningshöjare oavsett om du sitter hemma framför TV:n eller sitter på läktaren med mobilen i handen. Är du inte redan det så är det garanti på att du blir engagerad även i en lite långdragen och målfattig match i Allsvenskan eller andra ligor. Då kan du helt enkelt sätta en slant på vem som gör första målet.

Vi använder cookies för att ge dig en personlig upplevelse & reklam. Genom att använda denna webbplats accepterar du vår cookiepolicy. Läs mer här.