Greyhounds Odds

Kommande tävlingar

Flying Loreal
T: Alan Harrell
3.75
Stacked High
T: Bill Nihan
4.50
Mr Hurricane
T: Victor Hall
5.00
Visa startlista

Tävlingar

Hundkapplopning Odds

Något som har mycket gemensamt är trav och galopp samt Greyhound Racing. På det nationella planet kallas detta i Sverige för hundkapplöpning. Vad du än väljer att kalla det kommer denna sport verkligen att vara fatfylld, spännande och mycket skiftande. Här handlar det om enbart hunden som tävlingar utan att någon styr denna.

Det är just det som gör att det är ås stora skillnader rörande segraren i varje lopp i hundkapplöpning. Kanske är detta också en bidragande orsak som gör detta till en av de allra svåraste sporterna att spela online betting på.

Här handlar det inte på något sett om att det är mera komplicerade sätt att spela på, utan helt enkelt att det är svårare att se formen och att förutse vinnaren i varje lopp. Dock är det så att även om hundkapplöpning hänger mycket på turen, kommer du som spelar fortfarande att ha nytta av kunskaper, statistik och alla de nyheter du kan få gällande favoriterna.

När du spelar betting och lägger dina oddsspel på hundkapplöpning på denna spelsajt, kommer du också alltid att få ett stort antal spelmarknader. Detta samtidigt som du aldrig missar de stora loppen och tävlingarna samt får högsta möjliga odds på dina spel.

Viktigt att veta om spel på Greyhounds

Det viktigaste av allt du måste veta när du ska spela på hundkapplöpning, är att denna sports stora hemvist är England. Här är det otroligt populärt med hundkapplöpning och betting på denna sport. Med det sagt kommer då givetvis alla de bästa hundarna från detta land. Även i USA är denna sport populär, vilket även gör att det kommer bra löpare även därifrån.

Genom att bara veta var olika sporter du spelar på är populärast och var de kommer ifrån, ör något som ger dig stora fördelar som spelare på allt från live betting till spel på fasta odds.

Reglerna som gäller i hundkapplöpning kan i stort jämföras med travsporten, vilket då direkt ger dig svaret på vilka olika sätt det finns att spela på. Här handlar det om en tipskupong, spel på vinnare eller spel på plats. Även i Sverige är hundkapplöpning något stort, och faktum är att vi även på det internationella planet har hundar som kan mäta sig med de bästa i världen. Även om vi inte är allra bäst och vinner alla lopp, kommer du som spelar på hundkapplöpning hos 888sport allt få bästa odds och stora chanser att vinna.

Olika alternativ för dig som vill prova oddsspel på hundkapplöpning

För dig som vill prova att spela på hundkapplöpning för första gången, kommer ett bra råd vara att spela på vinnare eller plats rörande enstaka lopp. Detta ökar alla spelares chanser att vinna och är även det självklara valet för alla professionella spelare som verkligen vet vad de gör. Här hos 888sport kan du i dagsläget spela på tre olika sätt. Det ena är på en enskild vinnare. Som andra alternativ finns kombinationsspel, där du spelar på två eller flera hundar.

Ditt tredje val är att skapa ett system av två eller flera hundar och lopp. Du börjar alltid med att ta ut segraren i varje lopp, för att sedan välja hur du vill spela din kupong och hur mycket du är villig att satsa på din troliga vinstkombination. Vi erbjuder de bästa spelen och de högsta oddsen, samtidigt som du alltid kan se till sportnyheter och senaste speltips i 888 blogg.

Vi använder cookies för att ge dig en personlig upplevelse & reklam. Genom att använda denna webbplats accepterar du vår cookiepolicy. Läs mer här.