E-Sport Odds

Esport Betting

Populariteten rörande esport är något som bara växer och växer. Här handlar det om något som startade i Asien, för att sedan snabbt sprida sig över hela världen. Till en början skrattade folk åt detta och förklarade tydligt att detta inte kunde klassas som en sport. De hade så fel.

Numera är esports en helt accepterad sport. Faktum är att den inte enbart blivit accepterad som en sport, utan även blivit mycket populär. Detta både för de som vill utöva den och alla de som ser de stora tävlingarna.

I och med att esporten bara växer och växer så blir det också mer och mer populärt med esport betting. Det skapas flera tävlingar och turneringar som gör att det också skapas flera bettingmarknader för denna populära sport. Hos 888sport får du ett mycket brett utbud av betting esport och live betting på esport. Vi erbjuder alla tillgängliga marknader och ger dig alltid höga odds på intressanta spel.

Odds på olika esports

I och med att esporten växer så det knakar tillkommer det hela tiden nya spel och nya turneringar inom denna sport. En del av det nya som kommer blir aldrig riktigt populärt, medan det finns de spel som verkligen satt sig i toppen av denna sport. Du ser alla de mest populära spelen inom esport nedan. När dessa tävlingar går av stapeln handlar det verkligen om prestige och stora vinstsummor.

  • CS:GO
  • Call of Duty
  • Dota 2
  • FIFA
  • Hearthstone
  • League of Legends
  • Overwatch
  • Starcraft 2

När det gäller esport betting, kommer det huvudsakligen att vara spel på 1x2 bets som gäller. Det flesta gånger kommer det bara att finnas chans till vinst eller förlust, vilket gör att du får en fördel av att oavgjort tas bort. Helt enkelt större chanser för dig att vinna på dina heta oddsspel. Det kan resultera i stora vinstpengar även för dig som inte deltar i den turnering du spelat på.

Alternativ för betting på esport

Alternativen för att betta på esport är inte så många. Här handlar det oftast om att spela på vinnaren i en turnering, eller att välja ut det lag som ska vinna en speciell match. Spelar du på flera olika matcher på samma kupong, kommer du naturligtvis att kunna lägga både kombinationsspel och systemspel. Valet är ditt och som klok spelare väljer du alltid det som ger dig den största säkerheten till vinst.

Att spel på vinnaren är det vanligaste, kommer dock inte utesluta en del andra bettingmarknader. Vid vissa spel och vid vissa matcher och turneringar, kommer det att finnas handikapp spel och andra varianter att lägga ditt oddsspel på. Det bästa du kan göra för att hålla koll på detta är att alltid kika in och hålla koll på vad vi erbjuder vid varje match på denna bettingsida.

Betta på Stora Esport turneringar och ligor

Det mest intressanta och spännande inom esporten, är naturligtvis när de riktigt stora turneringarna spelas med de hetaste spelen och där de bästa lagen med de bästa spelarna deltar. Ja, säger du. Så är det ju i alla sporter. Ja visst är det så, men tänkt dig när den internationella mästaren i CS:GO eller OverWatch ska koras. När du sedan tagit del av sportnyheter och esport speltips i 888 blogg. Det är då det är riktigt roligt och spännande att vara den som har lagt ett vinnande oddsspel.

Vi använder cookies för att ge dig en personlig upplevelse & reklam. Genom att använda denna webbplats accepterar du vår cookiepolicy. Läs mer här.