Rugby Union Odds

Rugby Union Odds

Gällande Rugby Union är detta den typ av sporten som normal rätt och slätt kallas för Rugby. Som många andra sporter har denna gren av rugby en gång grundats i England, vilket också är ett av de länder som har många spelbolag samt många spelare på betting.

I det fallet finns det nu också massor av engelska och svenska spelbolag som erbjuder betting på Ruby Union, då denna sport under årens lopp ökat i popularitet även hos tittarna. Naturligtvis är vi på 888sport hela tiden med och ligger alltid i toppen av de som erbjuder bra möjligheter till online betting med höga odds på Rugby Union.

Som lite mera information så finns det över sex millioner aktiva spelare av Ruby Union, och som du förstår ännu flera som spelar oddsspel på denna sport. Sporten har funnits sedan mitten av det 19:e århundradet och har tydliga regler och en styrande organisation som förvaltar över sporten i över 100 länder.

Viktiga regler för dig som spelar på Rugby Union

Precis som i alla andra sporter finns det regler både under spelets gång för aktiva spelare, samt även spelregler för dig som spelar traditionell betting före matchstart samt live betting på Rugby Union. Här ska det helt naturligt handla om de regler som berör dig som spelar hos 888sport. När det gäller Rugby Union och Rugby League så finns det många regler gällande betting. De mest uppenbara är att du får ett mindre utbud av olika spelalternativ.

Hos oss på 888sport är det resultatet vid full ordinarie tid som gäller samt handikapp odds på detta. Om det skulle vara så att en match slutar oavgjort efter ordinarie tid, delas ditt odds med två, i enlighet med en så kallad ”Deat Heat” regel. Övriga gällande regler för betting online hos 888sport finner du i vanliga frågor och svar samt regler och villkor.

Oddsspel på Rugby Union - olika spelmarknader

När det handlar om de olika spelmarknader vi erbjuder rörande Ruby Union på 888sport, kommer detta, spelalternativen till trots vara ett relativt brett utbud. Det bygger på att Ruby Union betting kan göras i så många olika länder och på så många olika serier, att utbudet av oddsspel är mycket stort. Naturligtvis får du alltid samma höga och bra odds på alla spela, som vi alltid ger på alla de sporter vi erbjuder för online betting.

Även om denna sport ursprungligen kommer från England, så har den spritt sig över hela världen. Vi försöker alltid vara med och ge sköna oddsspel på alla stora serier i alla länder. Här finner du oddsspel på Rugby Union från England, Frankrike samt övriga Europa. Naturligtvis är vi också med och bevakar alla de stora turneringarna. De olika spelmarknader vi erbjuder rörande spelalternativ är resultat efter ordinarie tid, tre-vägs betting på ordinarie tid, handikapp samt tre-vägs handikapp vid full tid.

Stora Rugby Union ligor och turneringar

I och med att rugby är en så pass stor och populär sport både för alla de aktiva och alla spelare på betting online, är det roligt att det finns så många olika stora turneringar och ligor att spela på. Nedan ser du ett urval av det du kan förvänta dig att finna här hos 888sport, när du känner suget att lägga ett bra och välplanerat oddsspel på Rugby Union.

  • European Challenge Cup: Här möts de allra största europeiska lagen inom denna sport och laddar ur i varje match för att ta hem den slutliga segern;
  • Rugby VM: Är som vanligt det största som kan hända i sportens värld. Här är alla med och kämpar om den prestigefyllda segern;
  • World Rugby Seven Series: En stor och spännande turnering som pågår under long tid och binder samman hela rugby-världen;
  • Engelska Ligan: Naturligtvis den mesta intressanta och spännande ligan, då detta är ursprungslandet för denna sport.
Vi använder cookies för att ge dig en personlig upplevelse & reklam. Genom att använda denna webbplats accepterar du vår cookiepolicy. Läs mer här.