Baseboll Odds

888 Inplay - baseball9 matcher med liveodds

Baseboll Odds

Baseboll är sedan länge en klassisk amerikansk med rötter i 1700-talets England. Den räknas även som USA:s nationalsport och överträffas, vad gäller mängden publik och utbud av odds, endast av amerikansk fotboll . Baseball är även en global sport med starka fästen i länder som Japan, Sydkorea, Kuba och Dominikanska Republiken.

Trots att baseboll är en lagsport värderas de individuella prestationerna högt och det är mycket fokus på fixstjärnor som framförallt vinner berömdhet för sina slagegenskaper. Det märker du när du börjar med baseboll betting. Du hittar en del odds på individuella spelare. Några av de mest legendariska amerikanska basebollspelarna är Babe Ruth, Joe DiMaggio och Mickey Mantle. Baseboll har en given plats inom internationell betting online där odds många gånger citeras i amerikansk media inför matcherna.

Så spelas baseboll

Basebollregler är i grunden ganska enkla och har man spelat brännboll i skolan förstår man principen. En basebollmatch avgörs mellan två lag bestående av nio ordinarie spelare vardera som turas om att vara inne- och utelag. Utelagets kastare, pitcher, kastar bollen till sin mottagare, catcher, medan innelagets slagman, batter, försöker träffa bollen för att sen löpa runt den utsatta banan utan att bli bränd. Varje avklarad runda, run, ger innelaget 1 poäng. När utelaget lyckats med tre bränningar, put-outs, är det sidbyte och när båda lagen varit innelag nio gånger vardera, vinner laget med flest poäng.

Spelutbud och oddsmarknader

Major League Baseball, MLB, är den amerikanska proffsligan som består av sammanlagt 30 lag uppdelade på två ligor, National League och American League. Under en säsong spelar lagen 162 matcher och de två ligasegrarna möts sen i en finalserie om bäst av 7 matcher, den så kallade World Series. Vinnaren där koras till världsmästare och flest titlar genom alla tider har New York Yankees med sina 27. Samtliga liga- och World Series-matcher är förstås spelbara hos oss och vi kan erbjuda riktigt konkurrenskraftiga MLB odds även på försäsongsmatcher.

Amerikansk baseball betting är en riktig klassiker och spelvarianterna är många. Förutom matchspelen finns även oddsmarknader för både lag och spelare att ta del av samt kul statistikbaserade oddsspel som flest segrar, hits och home runs. Baseboll är en riktig guldgruva för den som gillar alternativa spelformer och den sex månader långa MLB-säsongen bjuder verkligen på mängder av spännande online betting.

Taktik och strategi

Även fast baseboll bygger på en simpel spelidé finns en stor mängd detaljer och finesser i utförandet som det krävs viss erfarenhet för att greppa helt. Dessutom består ju Major League av 30 unika lag vars historik, statistik och taktik man bör ha koll på. Det finns alltså mycket att lära om man är nybörjare på baseboll betting, men gör man sin hemläxa öppnas en mycket spännande värld. Att följa sporten noga blir lätt en underhållande vana och att finna höga spelvärden bland alla odds online en sport i sig självt.

Statistik utgör en vital av del baseboll. I princip allt som sker på planen - kast, slag, missar, löpningar, lyror, passningar – förs in i statistiken. All denna information används sen till noggrann analys av spelare, ledare, lag och matcher. Statistiken är alltså en ovärderlig komponent för att bättre förstå det lagtaktiska utförandet och de individuella prestationernas betydelse vid sannolikhetsberäkningar.

Live betting på baseboll

När man förstår basebollens innersta väsen förstår man också varför MLB-matcher har 40 000 åskådare i snitt live på läktarna. Visst är det populärt även med live betting på denna sport. Hos oss hittar du en del spännande odds på pågående baseballmatcher.

Den tekniska briljans som de stilfulla professionella basebollspelarna presterar är imponerande och att se det live på TV, med dagens avancerade bildteknik, är en ren njutning. Lägg till detta möjligheten till livespel och underhållningsnivån når riktigt höga höjder. Boll, slagträ, handske och en cool keps – sen är det igång!

Vi använder cookies för att ge dig en personlig upplevelse & reklam. Genom att använda denna webbplats accepterar du vår cookiepolicy. Läs mer här.