Australian Rules Football Odds

Australian Rules Odds

När du som svensk hör ordet fotboll, är det helt naturligt att detta är något du spelar med fötterna. Träffar bollen armen eller handen blir det ju frispark till det andra laget. Så är det dock inte över hela världen. Här finns det allt från rugby, amerikansk fotboll och australisk fotboll. Detta är då sporter som använder sig av en oval boll där alla i laget kastar denna till varandra och använder händerna och armarna i spelet. Helt enkelt blir det för alla svenska totalt upp och ned. Hur som helst spelar detta ingen roll då denna sport redan för många år sedan etablerat sig i Sverige och de svenska spelarnas hjärtan.

I och med att det finns olika namn såsom australisk fotboll och amerikansk fotboll, betyder detta direkt att det finns skillnader mellan dessa. I mångt och mycket är detta inget som du ser under spelet, utan måste vara den som kan reglerna. Det är nämligen där som de stora skillnaderna finns.

Populariteten för denna sport är naturligtvis störst i Australien och USA, men det finns fortfarande många svenskar som följer den och de bästa lagen. När det gäller betting på australisk fotboll, kommer du alltid få det mesta av det bästa med höga odds hos 888sport.

Tips för dig som vill prova Aussie Rules Odds

Du som vill prova att spela på denna, för svenskar, annorlunda fotbollen Aussie Rules. Ja, du kommer alltid att göra det bästa valet när du väljer live betting. Här får du alltid den största spelkänslan och en upplevelse av att vara på plats precis när det händer.

Det bästa av allt blir naturligtvis när du väljer att spela på en av de matcher du också kan se via livestreaming. Kanske är det också så att du är en av de lyckliga med kabel-TV som sänder många av de stora matcherna inom denna sport. Självklart kommer det att handla om lag från Australien som står till buds att spela på.

Det enklaste sättet att spela på denna sport är att lägga ett oddsspel på vinnaren i en enskild match. Detta är då något som ger dig valet mellan 1 eller 2 då det inte är stora chanser att denna sport levererar oavgjorda resultat. Därav de mycket höga oddsen vid spel på oavgjort. Utöver detta har du alltid möjligheter att spela handikapp spel eller resultat vid halvtid såväl som i quarters och full tid. Helt enkelt får du som väljer att vara spelare på online betting hos 888sport ett av de största utbuden av bettingmarknader på Aussie Rules online.

Viktiga regler att känna till om Australiensisk Fotboll

Eftersom reglerna mellan amerikansk fotboll och australisk fotboll skiljer, är det mycket viktigt att hålla koll på vad du spelar på. Detta med anledning av att många spelare gillar betting på både dessa sporter. Anledning till att reglerna för dessa sporter är så viktiga att känna till, är att du som kan dessa bättre kan sätta dig in i olika spelscenarion. Detta speciellt vid spel på live betting.

Andra viktiga saker att hålla koll på är naturligtvis alla de olika spelarbyten som sker vid varje säsong, samtidigt som du också måste ha kunskaper om skadade eller avstängda nyckelspelare. Gällande australisk och amerikansk fotboll är en spelare mycket viktigt, och kan föra ett helt lag till vinst. När då en av dessa nyckelspelare inte är med i laguppställningen, kan detta leda till att ett helt lag tappar sitt självförtroende. Utöver detta har du koll på statistiken och vi levererar sportnyheter och speltips på löpande band i 888 blogg.

Vi använder cookies för att ge dig en personlig upplevelse & reklam. Genom att använda denna webbplats accepterar du vår cookiepolicy. Läs mer här.