Oddset Live

alla sporter
2
5
3
1
2
1
7
SPELSCHEMA

Fotboll

Kina Super League

Kina League One

Tennis

ATP Marbella Challenger

12
Kopriva, VGaio, FAlla spelmarknader
36
76
00
00
Set 3
2.001.80
avstängd

Itf Greece 09A, Women Singles

Basket

Filippinerna PBA Philippine Cup

12

Kina Basket Association

Bordtennis

TTStar Series

12
Rakov, VBankosz, MAlla spelmarknader
55
Match 1
5.751.10
avstängd

Volleyboll

Ryssland Superleague

Baseboll

Japan Nippon Professional Baseball

Sydkorea Professionell Baseball

12
Kia TigersDoosan BearsAlla spelmarknader
29
In 8 Överst
29.001.00
avstängd
Lotte GiantsNC DinosAlla spelmarknader
010
In 7 Botten
29.001.00
avstängd
Hanwha EaglesKT WizAlla spelmarknader
112
In 8 Överst
29.001.00
avstängd

Golf

Cyprus Open 2020

Winner market EW: 1/4 odds first 5
Winner
Andy Sullivan
12.00
Thomas Detry
14.00
Joost Luiten
17.00
Marcus Armitage
19.00
Matthias Schwab
19.00
SEE ALL IN-PLAY OUTRIGHTS

Bermuda Championship 2020

Winner market EW: 1/4 odds first 5
Winner
Will Zalatoris
15.00
Doc Redman
16.00
Patrick Rodgers
23.00
Denny McCarthy
26.00
Harold Varner III
26.00
SEE ALL IN-PLAY OUTRIGHTS

Live betting – den ultimata spelupplevelsen

Det senaste och kanske mest omvälvande tillskottet till modern online betting är livespel. En spelform som utan tvekan revolutionerat marknaden och numera lockar mängder av spelare i takt med att utbudet av livesänd sport också ökat markant i både TV och via livestream.

Live betting förhöjer underhållningsvärdet av vilken typ av sportevenemang som helst och tekniken är numera i princip standard hos alla seriösa spelbolag. Det handlar alltså om möjligheten att lägga oddsspel på pågående matcher ända fram till slutsignalen.

Spela på odds online – ”in-play”

Det är stora skillnader mellan vanligt spel på odds och live betting. Det mest uppenbara är att tidsperspektivet. Medan livespel handlar om att agera i stunden utan särskilt mycket tid till förberedelser kan vanligt oddsspel utföras i lugn och ro med tid till analys och eftertanke. Två skilda världar alltså. Visst är goda förkunskaper kring den aktuella matchen viktigt även inom live betting, men desto större roll spelar förstås vad som verkligen sker på banan eller på planen i realtid.

Att processa denna information och utifrån den basera sin bedömning av när spel ska läggas, på vad och med vilken insats, kräver fokusering och god känsla för spelet. Kombinationen av ett stort intresse för sporten och den påtagliga känslan av delaktighet när man spelar ”in-play” gör live betting till den ultimata spelupplevelsen.

Taktik och live betting strategier

Det är svårt att förmedla tydliga live betting strategier, vilket beror på att det egentligen inte finns någon färdig mall att tillgå. Alla matcher lever sina egna liv och därmed skapas unika situationer där händelseförlopp kan bli mycket svåra att förutse. Det är precis detta fenomen som också gör livespel så fantastiskt intressant och underhållande.

Rent taktiskt kan man ändå påstå att inom live betting gäller det att ofta hålla huvudet kallt och inte låta sig ryckas med i alltför chansartade aktiviteter. Att ha förmågan att pricka in det ”perfekta” oddset utan att redan ha gjort av med hela spelkassan när det dyker upp är förstås en av nycklarna. Under matchens gång kommer det hända saker som får odds att höjas och sänkas hela tiden, så om det rätta ögonblicket för spel redan passerat eller kommer senare är det ingen som riktigt vet.

Att tänka på vid livespel

Förutom erfarenhet av oddsspel samt intresse och kunskap kring den aktuella sporten är det ytterligare en komponent som ger fördelar vid live betting. Använd rätt utrustning för ändamålet. Oavsett om det handlar om livespel på fotboll odds eller kanske i synnerhet ishockey odds, låt inte långsamma internetuppkopplingar eller tröga webbläsare sabba dina chanser till ett bra spel.

Det kan kanske låta överdrivet men faktum är att utrustning som inte håller måttet kan mycket väl bli orsak till missade möjligheter eller rentav felaktiga spel. Inom livespel är lagda spel oåterkalleliga så se till att du får rätt information i rätt tid innan du spelar.

Hitta den rätta känslan

Bara att titta på direktsänd sport kan vara en mycket exalterande upplevelse i sig. Att därtill samtidigt kunna lägga oddsspel i realtid tar det hela till en ny dimension. Som idrottsälskare är detta förstås himmelriket på jorden. Låt nu inte känslorna rusa iväg alltför grandiost ändå. Kyla och finess är också egenskaper som måste aktiveras när det handlar om live betting.

Se över utbudet och välj dina spelobjekt med omsorg. Kolla även aktuella betting kampanjer så du inte missar något förmånligt erbjudande som passar just din spelplan. När detta är gjort, låt spelet komma igång och håll ditt engagemang på en hälsosam nivå. Känn glädjen, spänningen och intensiteten flöda och invänta det rätta ögonblicket. Lycka till!

Vi använder cookies för att ge dig en personlig upplevelse & reklam. Genom att använda denna webbplats accepterar du vår cookiepolicy. Läs mer här.