England Premier League Odds

  • Fulltidsresultat
  • Båda lagen gör mål
  • Över/Under 1.5 Mål
  • Över/Under 2.5 Mål
  • Över/Under 3.5 Mål
England Premier League, England
Idag
1
X
2
Imorgon
1
X
2
1
X
2
1
X
2
1
X
2

Premier League betting och odds – fotbollsligan med själ och hjärta

Den engelska ligafotbollen har en speciell plats i många svenska hjärtan och är man över 40 så vet man definitivt varför. Via Tipsextra i TV varje lördag under 1970- och 80-talen cementerades grunden för en livslång kärlek. Skrynkliga stryktipskuponger med karbonpapper, leriga kritvita fotbollsvader, långbollar, ösregn i sidled, yviga polisonger, slitna urblekta fotbollströjor utan namn på ryggen och pling i rutan. Vad mer kunde man önska sig? Den engelska fotbollen blev religion i Sverige och Kevin Keegan var gud. En religion som satte tydliga spår i den svenska fotbollssjälen.

Dagens moderna FA Premier League, som inrättades 1992, är förstås annorlunda på många sätt. Den engelska fotbollen är dock fortsatt en mängd svenskars favorit och många har ”sitt lag” som de stöder i alla väder. Premier League skapar känslor och berör samtidigt som legendariska lag som Liverpool och Manchester United fortfarande är med i framkant vad gäller fotbollens sportsliga utveckling. Vad gäller oddsspel har Premier League länge haft en solklar plats i de svenska spelarnas hjärtan. Man skulle kunna hävda att betting online i Sverige till stor del handlar om just ”good old English football”.

Utbud och spelvarianter

Den engelska ligafotbollen är över 130 år gammal och lika länge har det förkommit fotboll betting i olika former relaterat till den. Inget undantag idag. Online betting på Premier League är en enorm industri och det självklara valet för miljontals spelare varje vecka. Utbudet hos oss begränsas dock inte av Premier League odds. Även lägre engelska divisioner som The Championship, League One och League Two är spelbara samt även FA-cupen och mycket mer.

Hos oss finner du även en mängd andra spelvarianter direkt relaterade till Premier League. Vilket lag blir årets slutsegrare, vem vinner skytteligen eller vem blir utsedd till årets spelare? Bara några exempel på spelbara odds online. Dessutom kan man ju även spela på flera matcher i kombinationer och skapa så kallade systemspel. Här multipliceras oddsen med varandra och skapar på så sätt möjlighet till höga vinster med små insatser.

Taktik och strategi

Sedan Premier League startade 1992 är de sex lag som spelat alla säsongerna utan degradering. Dessa klubbar utgör ryggraden i den brittiska elitfotbollen och hamnar i princip alltid högt upp i tabellen. Vi talar om Liverpool, Manchester United, Chelsea, Arsenal, Everton och Tottenham. Till denna skara kan även Manchester City inräknas efter att på senare år etablerat sig som ett stabilt topplag. Som oddsspelare kan man i många fall ta rygg på de här lagen och utnyttja deras konsekvent höga nivå i jakten på höga spelvärden.

Man ska dock vara medveten om att skillnaden mellan toppen och botten i Premier League inte är så himla stor. Visst förekommer det rejäla stryklag ibland, men det är inte alltför vanligt. Kunskap kring aktuell form, eventuella skador och avstängningar är viktigt och även tidigare inbördes möten spelar stor roll. Via statistiken kan man komma riktigt långt i sina förutsägelser, och ta sig tid till analys lönar sig ofta mer än att inte göra det. För att ha bättre kontroll över ackumulerade oddsnivåer och eventuella vinstmarginaler kan med fördel vår oddskalkylator rekommenderas.

Live betting på Premier League

Premier League är världens mest populära sportliga, alla kategorier, med över en halv miljard följare via TV och live streaming. Ett sådant globalt intresse är ingen annan nationell fotbollsliga i närheten av. Underhållningen som bjuds är således av absolut toppklass och kan bara överträffas av att se Premier League live i kombination med live betting. Hos oss erbjuds live betting på samtliga PL-matcher och även lägre engelska divisioner.

Vi använder cookies för att ge dig en personlig upplevelse & reklam. Genom att använda denna webbplats accepterar du vår cookiepolicy. Läs mer här.