Vi använder cookies för att ge dig en personlig upplevelse & reklam. Genom att använda denna webbplats accepterar du vår cookiepolicy. Läs mer här.

empty content

Få de BÄSTA oddsen på handboll

Alla som har kollat på handboll vet att det är en av de snabbaste sporterna som finns, vilket gör det extremt spännande att titta på – och ännu mer spännande att betta på. Nu när sporten spelas på OS har det med all rätt vuxit i popularitet, och på 888sport erbjuder vi ett stort antal handbollsmarknader som ger dig ännu fler chanser att placera ett vinnande spel.

Det finns flera handbollsevent att spela på, inklusive EM, EHF cup och VM. Vi har hängt med sportens snabba tillväxt och lägger till fler och fler handbollsmarknader på 888sport.

Vi erbjuder inte bara odds på matchvinnare, vi ger dig även chansen att spela på handikappmarknader som kan generera mycket större vinster. Om du hellre vill spela på de mer traditionella marknaderna så är över/under - där du spelar på hur många mål det kommer bli i matchen - ett populärt bet bland våra spelare. Här på 888sport erbjuder vi en mängd handbollsmarknader att spela på, så du kommer vara bortskämd med val.

Handbollsbetting i mobilen

Nu när onlinebetting tillgängligt via dator, mobil eller padda om du laddar hem vår app kan du spela på handboll när du vill var du vill.

2.144.1

Singlar

Du har inga spel på din spelkupong

        Total insats:
        Gratisspel 0.00 kr
        Möjlig utbetalning:
        0.00 kr