Rugby League Odds

Rugby League Odds

Något som har blivit mycket populärt över hela världen de senaste 10 åren är rugby och amerikansk fotboll. När det gäller dessa sporter så har vi på 888sport förstått att detta måste finnas i ett brett utbud inom modern online betting. Med anledning av det erbjuder vi idag rugby i världsklass från alla världens olika hörn och spelmarknader. När du är intresserad av rugby är detta lite som att vara fotbollsfrälst, och när sanningen ska fram är det ju en hårdare variant av amerikansk fotboll. En annan ganska så enkel förklaring till sporten rugby, är att detta är den europeiska versionen av amerikansk fotboll.

När sanningen ska fram så finns det också en rad olika regler, där den som spelar och gillar att se sporten måste förstå sig på den. När det gäller live betting eller betting till fasta odds på rugby, kommer detta att vara lika enkelt som vanligt. Här erbjuds du massor med olika spelalternativ och marknader att spela på. Är det sedan så att du har valt 888sport för att lägga dina oddsspel på rugby. Ja, då kommer du också alltid att ha massor av matcher med höga odds att spela på. Här kunde du inte ha gjort ett bättre val. Som ny spelare kan du dra nytta av vårt välkomsterbjudande, som gör att du nästan kan spela gratis på dina första matcher.

Viktiga regler för dig som spelar på Rugby League

För dig som är ny rörande betting på rugby och just har fått upp ögonen för denna lite härdare sport, så finns det stora skillnader om du väljer att spela betting på Rugby Union eller Rugby League. I det fallet är det då Rugby League som sägs ha de skillnader som sporten annars inte har. När du spelar på Rugby League tillkommer två mycket viktiga regler.

Den första är att denna serie inte tillåter lösklungor under spelets gång. Som andra regel tillkommer att om en spelare som samtidigt är bollinnehavera blir tacklad sex gånger, så går bollen över till motståndarlaget. Kan verka krångligt, men när du väl börjar din betting på Rugby League kommer du snabbt se hur roligt och spännande detta är.

Oddsspel på Rugby League - olika spelmarknader

När det gäller de oddsspel som erbjuds på rugby, handlar detta mycket om ett spel liknande över/under rörande totalt matchresultat. Naturligtvis finner du även 1x2 bets samt handikapp att spela på samt massor med andra valmöjligheter. När det gäller de olika spelmarknaderna så kratsar rugbysporten mycket kring Europa, vilket då delas in i Frankrike och England. Efter det hittar du sedan olika serier i Australien. Hos 888sport finner du allt, vilket gör att du alltid har bra betting på rugby att spela på.

Stora Rugby League ligor och turneringar

Här på 888sport försöker vi hela tiden ge ett så brett utbud av spel inom varje sport som vi kan. Detta gäller även rugby där du finner massor med olika serier och ligor. Här är det självklart att detta är kopplat mycket till Europa och Australien, då det som gäller i USA är amerikansk fotboll. De stora ligorna du finner att lägga din oddsspel på hos 888sport är inom Rugby League: Super League, NRL samt Australiensiska ligan. När det gäller Rugby Union handlar detta mycket om England samt World Rugby Super Series, Franska ligan och Pro14.

Utöver detta finns det också stora turneringar och mästerskap vilka bland annat är Rugby VM, European Challenge Cup samt Challenge Cup. Allt detta får du som vill spela betting på rugby tillsammans med 888sport.

Vi använder cookies för att ge dig en personlig upplevelse & reklam. Genom att använda denna webbplats accepterar du vår cookiepolicy. Läs mer här.