WHAT IS A YANKEE BET?

Den här gången ska vi fokusera på ett av de populäraste flervalsspelen som finns – Yankee. 
En Yankee består av 11 spel på fyra olika val. Med andra ord är det sex dubblar, fyra tripplar och ett flervalsspel med fyra val. Två eller fler val måste vara vinnande för att du ska få några pengar. 
Yankee Bet Ilustration

 

En Yankee för £1 per spel kostar £11. En flervägs-yankee för £1 per spel kostar £22.

Som du har förstått kan du vinna pengar på en yankee även om inte alla val på kupongen sitter. Det går att placera både vanliga yankees, eller vinst-yankees, eller flervägs-yankees.

Precis som förut så är det hur höga odds de individuella valen på spelkupongen har som avgör vilken yankee du ska välja. Om dina val har låga odds är det bättre att välja en vanlig yankee. Om du däremot har val på kupongen med lite högre odds är det värt att spela en flervägs-yankee då du fortfarande kan göra vinst även om bara två av dina val går in.

Låt oss titta på ett exempel på en rak yankee på hästkapplöpning.

Yankee Bet Ilustration
 

VINST-YANKEE

I det här fallet välje vi fyra favorittippade hästar på loppet i Cheltenham.
Yankee Bet Ilustration
I det här exemplet kostar Yankeen £11, och om alla val vinner kommer vinsten att bli £89,21. Men om det sista valet på din kupong inte vinner så kommer ditt yankeespel fortfarande ge utdelning på £28,2 (för en trippel och tre dubblar som gick in).

I de här fallen är yankees ett bra sätt att vinna pengar på hästkapplöpning, även om inte alla hästar vinner. I det här exemplet så har vi mer än dubblat den initiala insatsen på £11 då tre av fyra val gick in.

FLERVÄGS – YANKEE

En flervägs-yankee kan vara ett bra sätt att vinna stora pengar med små insatser – om du är bra på att välja rätt vinnare genom att studera statistik och form!
Yankee Bet Ilustration

I det här fallet kostar en flervägs-yankee för £1 per spel £22. Om alla fyra val sitter så kommer spelet att generera hela £1975.12!

Låt oss kolla närmare på varför det här spelet var fördelaktigt i det här fallet. Om ingen häst vinner men slutar bland de tre bästa kommer spelet generera £94,90 vilket innebär en vinst på £72,90.

Vinsten som en yankee genererar kan öka oerhört fort, och då spelet täcker många utfall så kan du vinna pengar även om inte alla val vinner.

Nästa gång du funderar på att lägga ett flervalsspel kan det vara värt att använda en yankeekalkylator som visar hur mycket vinst en yankee potentiellt kan generera jämfört med andra spel.

PLACERA YANKEES PÅ ANDRA SPORTER

Yankees går inte enbart att placera på hästkapplöpning. De kan anvädas på alla sporter du vill spela på.

Låt oss kolla på en vanlig yankee med fyra NHL-matcher som du kan se tabellen nedan

Yankee Bet Ilustration

 

En rak yankee för £1 per spel kommer generera £126.77 om alla fyra lag vinner sina matcher, vilket ger en total vinst på £115.77.

Yankeen är ett rakt flervalsspel som kan hjälpa dig maximera din vinst till relativt låga insatser.

Om du lyckas hitta några val till bra odds, alltså lag som inte alltid är favoriter, så kommer du se att om du placerar en yankee så kan du vinna riktigt stora vinster, speciellt om du lyckas pricka in fyra vinnare.

På nästa sida kommer vi gå igenom patentbetting. Det är väldigt likt en trixie men inkluderar singelspel för alla tre val på spelkupongen, vilket innebära att du bara behöver ett vinnande val för att få pengar tillbaka.
888sport
By 888sport