Vad är ett LUCKY 31-system?

A Lucky 31 – system innehåller fem val och 31 olika spel som täcker alla möjliga utfall. Det är enbart ett av dina val på kupongen som måste vinna för att du ska få utbetalning.

LUCKY 31 FÖRKLARAT

LUCKY-31-BET-header-part-1LUCKY 31 BET header part 2

 

 

Ett lycky 31-system liknad ett Canadian-system men innehåller även singlar. Det innehåller 31 spel på fem olika val, alltså fem singlar, 10 dubblar, 10 tripplar, fem fyrlingar och ett spel med fem val. Ett eller flera val måste vinna för att du ska få utdelning. Ett system för £1 per spel kostar £31.

 

Låt oss kolla på ett Lucky 31-system från loppen i Cheltenham.

LUCKY 31 PÅ HÄSTKAPPLÖPNING

När du har valt ut dina fem hästar kan du använda en Lucky 31-kalkylator för att snabbt se hur mycket pengar du kan vinna och hur mycket du måste investera.

Du matar in oddset på varje val i kalkylatorn och den visar du hur mycket utdelning du får beroende på hur många av dina val som vinner. Det här är hjälper dig att få en överblick över spelet och hur mycket olika utfall returnerar innan du bestämmer dig för att spela.

LUCKY 31 BET calculator example 1

 

Användandet av kalkylatorn ska inte underskattas, framförallt om du aldrig har använt ett Lucky 31-system förut

 

Kom ihåg att med ett sånt här system behöver inte alla val på kuponen vinna för att du ska kunna plocka ut vinst. Du behöver bara ha ett vinnande val för att få tillbaka pengar!

 

Om alla våra val vinner i det här fallet kommer systemet som har placerats för £1 per spel, alltså £31 totalt, att generera en vinst på strax under £1600!

 

Fyra vinnande val skulle i det här fallet ge en utbetalning på £463 vilket är nästan 14 gånger insatsen.

Även om bara tre av våra val vinner så får vi 4 gånger pengarna på vår initiala insats då tre dubblar, tre singlar och en trippel sitter.

Precis som med all flervalsspel så genererar systemet mer vinst ju fler vinnande val kupongen innehåller.

LUCKY 31 PÅ ANDRA SPORTER

Nu när vi har förklarat vad ett Lucky 31-system är för något så kan det vara bra att veta att du kan använda systemet på andra sporter också. Vi ska nu se ett exempel på ett system applicerat på dart, som är en av de populäraste sporterna i europa för tillfället.

Vårt spel har fokus på Premier League i dart. Precis som spelet vi placerade ovan har vi vallt ut fem val på rätt resultat.

Att pricka rätt resultat är inte lätt, men i det här exemplet får du vinst även om du bara prickar in två av fem resultat.

Givetvis är det perfekta resultatet att pricka in fem av valen på kupongen, och som vi har sett så ger det väldigt stora vinster i relation till den relativt lilla insatsen.

I det här fallet kommer vårt system för £1 per spel att generera £6430.30 om alla val sitter. Eftersom att systemet täcker alla utfall så behöver bara ett val vinna för att vi ska få utdelning.

Ett Lucky 31 - system kan vara väldigt effektivt, oavsett om valen på spelkupongen har låga eller höga odds. En Lucky 31 med fem val till två gånger pengarna kommer att ge en utdelning på £242!

Vi har nu gått igenom Lucky 15 och Lucky 31. Det finns ett till spel i luckyfamiljen, Lucky 63, som vi ska gå igenom senare