Vad är ett LUCKY 63-spel?

Ett lucky 63-system är väldigt likt ett Heinzsysem. Det innehåller sex val, men till skillnad från Heinzsystemet så täcker Lucky 63 alla möjliga utfall, inklusive singlar.

För att få utbetalning på systemet så behöver du ha minst ett vinnande val på spelkupongen.

Innan vi går vidare ska vi titta på vad ett lucky 63-system innehåller för spel! Med så många inblandade kombinationer är det viktigt att du får systemet förklarat innan du använder det

Lucky 63 bet header part1

 

 

Ett lucky 63-system är likt ett heinzsystem men innehåller även singlar. Det innehåller 63 olika spel. 15 dubblar, 20 tripplar, 15 fyrlingar, 6 femlingar och en sexling. Et teller fler val måste vinna för att du ska få utbetalning. Ett system för £1 per spel kostar £63 att placera
Nu när vi har förklarat ett Lucky 63-system så ska vi kolla på ett exempel som du kan använda i en liknande situation.

LUCKY 63 PÅ HÄSTKAPPLÖPNING

Låt oss kolla på ett exempel på  hästkapplöpning från loppet i Wolverhampton.
Först behöver du välja sex hästar att placera i systemet – se våra val på bilden nedan.
Lucky 63 bet Illustration 1

 

Insatsen för varje spel i systemet är £1, så den totala kostnaden för spelet blir £63.

 

Som du kan se på bilden så kommer det här spelet att gee n vinst på strax över £14,000 för en insats på endast £63.

Sex vinnande hästar är jackpotten, men eftersom det här systemet täcker alla utfall är det värt att titta på hur mycket vinst det genererar i alla olika fall:

Fem vinnare: possible payout £3,331

Fyra vinnare: possible payout £941

Tre vinnare: possible payout £215

Även om hälften av valen på din kupong inte sitter så kan du ändå vinna två och en halv gånger insatsen!

LUCKY 63 PÅ FOTBOLL

Lucky 63-systemet kan också användas när du spelar på andra sporter. Fotbollsbetting är extremt populärt då det är action dygnet runt, sju dagar i veckan från hela världen.

Det finns en uppsjö av marknader att spela på när du spelar på fotboll, men många spelare gillar att fokusera på kryssmatcher.

Att hitta kryssmatcher kan vara svårt, men utdelningen är oftast väldigt god med oddsen som vi erbjuder. Väljer du ut sex kryssmatcher på fotboll förväntas oddsen ligga runt 100 gånger pengarna i de flesta fall, men ett mål i någon av de sex matcherna kan förstöra spelet.

Låt oss kolla på potentialen som ett lucky 63-system har på kryssmatcher i fotboll.

Matcherna som vi har valt ut för det här spelet ser du nedan.

Kom ihåg att du kan kombinera matcher från alla stora ligor vi erbjuder. I det här fallet har vi valt ut matcher från La Liga i Spanien, Serie A i Italien, Tyska Bundesliga och Engelska Premier League.

 

Den total kostnaden för ett system för £1 per spel på de här valen kostar återigen £63. Som vi kan se nedan är den potentiella vinsten enorm

 

Som vi visade i det tidigare exemplet så är utdelningen för ett lucky 63-system till såna här odds enorm även om inte alla spel vinner!
In this case:

Fem kryss: Utbetalning £2877

Fyra kryss: Utbetalning £563

Nästa gång du funderar på att spela på kryssmatcher i fotboll är det värt att fundera på om du ska placera ett lucky 63-system

Då det finns flera lager i systemet är det värt att fundera på att använda en lucky 63-kalkylator för att förstå exakt vad det innebär att placera ett sånt här system. Kalkylatorn hjälper dig få en överblick över hur mycket pengar du måste placera totalt och hur mycket du kan vinna beroende på hur många av dina val som lyckas vinna!

lucky 63 bet example1

lucky 63 bet example1

Nu har vi förklarat lucky 63 så nästa steg i vår bettingguide är ett  Round Robin system,  ett system som innehåller tre val och täcker alla utfall
888sport
By 888sport