VAD ÄR HEINZ BETTING?

Ett heinzspel innehåller 57 olika spel på totalt sex olika val. Spelet har fått sitt namn från ketchupflaskans etikett där det står ”57 varianter”. Ibland kallas spelet även för ett Heanz 57-spel. Så tänk på det nästa gång du använder ketchup!

HEINZ BET header imageHEINZ BET header image2
Låt oss först svara på frågan “vad är ett heinzspel?”

 

Ett heinzspel innehåller 57 spel på sex olika val. 15 dubblar, 20 tripplar, 15 spel med fyra val, sex spel med fem val och ett spel med sex val. Två eller fler val måste sitta för att du ska få någon utbetalning. Ett heinzspel för £1 per spel kostar £57. Ett heinzspel med flervägsval för £1 per val kostar £114.
 

Du kan tänka på ett heinzspel som ett flervalsspel men med fler chanser att faktiskt vinna pengar!

Om din kupong innehåller sex vinnande val så är det spelet som innehåller sex val som är kronjuvelen i systemet som kommer generera mest vinst. Alla vinnande val på kupongen tar dig närmare vinst, om tre, fyra eller fem val sitter så kommer du fortfarande få utbetalning.

Insatserna är större när du placerar ett heinzspel jämfört med ett vanligt flervalsspel, men om ett eller två val på kupongen inte sitter så kan du ändå vinna pengar. Låt oss kolla på ett exempel på ett heinzspel för att illustrera detta.

VINSTHEINZ

Nedan visas ett exempel på en vinstheinz med sex hästar från Cheltenham på kupongen. Systemet kostar £1 per spel vilket totalt blir £57.

 

Om vi håller oss till insatsen på £1 per spel så kommer vinsten vara extremt bra om alla sex hästar vinner sina lopp. I det här fallet kommer den totala vinsten överstiga £4000.

Som vi har visat för de andra spelsystemen så är chanserna goda till stora vinster med relativt små insatser. Samma sak gäller heinzspelen.

FLERVÄGSHEINZ

Du kan alltid använda heinzspel i combination med flervägsspel. Ett heinzsystem för £1 per flervägsspel kostar £114. Det är återigen värt att nämna att det är värt att placera flervägsspel om dina val har lite högre odds, alltså att du inte nödvändigtvis spelar på valet som är favorittippat.

Det här garanterar en finfin vinst om alla dina val skulle placera sig, och du skulle få ännu högre vinster om några av dina val skulle lyckas vinna sina lopp.

Här är en flervägsheinz placerad på loppen i Cheltenham:

 

Om alla sex val på kupongen vinner så kommer spelet för £114 generera mer än £191k!

Beroende på hur många val som vinner så kommer spelet att generera olika mycket vinst. Det är värt att notera att om alla sex hästar placerar sig bland de tre bästa så skulle spelet generera en vinst på £1673.98.

HEINZSPEL PÅ ANDRA SPORTS

Heinzspelet är populärt att använda på de flesta sporter du kan tänka dig spela på. Om du funderar på att placera ett heinzspel för första gången kan du använda en heinzkalkylator som hjälper dig se hur mycket ditt spel kommer kosta och hur stora den eventuella vinsten kan bli.

 

Nedan finner du ett exempel på ett heinzspel på Champions League

 

Om du har svårt att sätta alla dina fotbollsspel och ofta ser dina spel fällas av ett eller två val så är ett heinzspel ett perfekt sätt att försöka säkra vinst på.

I scenariot ovan kan du dubbla din insats på £57 även om bara tre av dina sex val vinner.

HEINZ BET example1
Nästa speltyp på listan är Canadian betting, som du kan använda om du har minst fem vad du vill spela på