Vad är ett GOLIATH BET?

Om du inte vet vad ett goliathspel är så är du förlåten, det är inte alla som vet det! Ett goliathspel är, precis som namnet antyder, en gigantisk kombination av utfall på åtta olika val på samma kupong. Din insats kommer att multipliceras med 247 för att täcka alla utfall (singlar täcks inte)

Det är möjligt att vinna stora pengar med små insatser då spelet täcker många olika utfall. Ett goliathspel för 10p per spel kostar totalt £24.70, men om du har åtta vinnande val på kupongen kommer vinsten vara riktigt stor!

Innan vi går vidare och kollar på hur stora vinster ett goliathspel kan generera är det värt att besvara frågan ”vad är ett goliathspel?”.

Här är definitionen av ett goliathspel
 
GOLIATH BETGOLIATH BET main infographic

 

Ett goliathspel består av 247 spel på åtta val. 28 dubblar, 56 tripplar, 70 spel med fyra val, 56 spel med fem val, 28 spel med sex val, åtta spel med sju val och ett spel med 8 val. Två eller fler val på kupongen måste sitta för att du ska få någon utbetalning.

GOLIATHSPEL PÅ HÄSTKAPPLÖPNING

Låt oss kolla på ett goliathspel på loppen i Cheltenham. Vi har noggrant valt ut några hästar bland de 27 loppen på Cheltenham som vi ska använda för att placera ett goliathspel.

Det här är ett idealt spel att placera om du vill krydda till flera race från samma event. Det gäller såklart inte bara spel på hästkapplöpning, samma princip gäller på sporter och event där oddsen är satta på förhand.

Om du har valt ut flera val på ett event som du är intresserad av, t.ex hästar från alla fyra dagar på Cheltenham, så kan du använda en goliathkalkylator för att se hur mycket pengar du eventuellt kan vinna på hästarna du har valt ut.

Nedan ser du åtta val som vi ska placera i en goliath:
GOLIATH BET illustration

 

Om vi håller insatsen till £1 per spel (totalt £247) är utbetalningen väldigt stor om alla val vinner, i det här fallet över £37,637. En goliath utgörs av en stor mängd kombination av spel, så kom ihåg att inte alla val måste sitta för att du ska kunna få vinst. Det går också bra att placera spel för mindre summor än vad vi har använt i exemplet.
GOLIATH BET illustration

 

Ett goliathspel som inkluderar fyra/fem vinnande val kan generera riktigt stora vinster, även om insatsen är liten.

ANDRA SPORTER:

Det går utmärkt att använda goliathsystemet på andra sporter än hästkapplöpning. Du kan exempelvis välja bland val på vinstmarknader, handikappmarknader och korrekt resultat på alla stora snookerturneringar.

Generellt sätt så är det här systemet idealt för val prissatta till runt två gånger pengarna. När såna val placeras i ett goliathsystem dubblas dina vinster med varje nytt vinnande val. Som ett resultat av det så kan du genom att ha 50% vinnande val på kupongen ändå få en relativt stor vinst till liten insats.

Nu när vi har förklarat goliathspelet så är det värt att nämna att det här systemet ofta används av erfarna spelare. Antalet kombinationer är så stor att det är viktigt att du verkligen förstår systemet innan du använder det.

När du väl har lärt dig mer om goliathspelet så kan det vara värt att prova det om du märker att dina vanliga flervalsspel brukar missa med ett eller två val på kupongen. Goliath täcker alla utfall, så du kan vinna pengar även om några av valen på kupongen inte sitter.

Nästa spel på listan är Heinzspelet
888sport
By 888sport