Vad är ett ROUND ROBIN-system?

Vad är ett Round Robin-system? Ett Round Robin-system är like en Trixue men inkluderar även singlar. Ett Round Robin-system innehåller sju separata spel på tre val: Tre singlar, tre dubblar och en trippel. För £1 per spel kostar systemet £7.
ROUND ROBIN BET headerROUND ROBIN BET header

 

 

Då systemet inkluderar singular så täcker en Round Robin alla möjliga utfall. Du behöver enbart pricka in ett vinnande val för att få utbetalning.

En Round Robin har visat sig vara väldigt populär bland spelare som spelar på hästkapplöpning. Insatsen är lite högre men systemet kan generera mycket högre vinster när du prickar in tre vinnande val.

Nu har vi förklarat grunderna till ett Round Robin-system. Låt oss nu kolla på ett exempel på hästkapplöpning.

ROUND ROBIN PÅ HÄSTKAPPLÖPNING

I exemplet har vi valt ut tre hästar från Cheltenham som vi ska placera i en Round Robin

 

Låt oss först anta att du spelar på de här hästarna som singlar:

Insats: £3 (£1 på varje häst).

Utbetalning: £18.50

(£1 @ 8.00 = £8, £1 @ 5.00 = £5, £1 @ 5.50 = £5.50)

Vinst: £15.50

Nu ska vi istället se vad som händer om vi placerar samma val i ett Round Robin-system (Kom ihåg hur många spel en Round Robin innehåller – vår insats stiger till £7)

ROUND ROBIN BET illustration 2

 

Istället för en vinst på £15.50 på tre singlar så ger ett Round Robin-system en vinst på hela £342.50 för en insats på £7.

Om du märker att du är bra på att hitta vinnande hästar så är en Round Robin ett extremt effektivt sätt att maximera din vinst på.

I exemplet ovan skulle spelet fortfarande ge vinst även om bara två av hästarna vann. Vinsten skulle uppgå till över £50 för en insats på £7.

Ha Round Robin-systemet I bakhuvudet nästa gång du ska spela på hästar så kan du kanske maximera din vinst.

Du kan använda en Round Robin-kalkylator för hjälpa dig att reda ut hur ett Round Robin-spel kommer se ut. Fyll i din insats per spel och oddsen på dina val så kommer kalkylatorn att visa dina vinster beroende på hur många av dina val som vinner. Ett grymt sätt att få en överblick över spelet innan du sätter igång!

 

ROUND ROBIN PÅ ANDRA SPORTER

Tack vare att systemet är så enkelt och att det täcker alla olika utfall så är det även populärt att använda på andra sporter

MIXA & MATCHA

En Round Robin är ideal om du vill mixa och matcha olika val på olika sporter.

Låt oss kolla på ett exempel med val från tre stora sportevent.

ROUND ROBIN BET illustration 3

 

I det här spelet har vi kombinerat val från US Masters I golf, VM i Snooker och Wimbledon. Som i exemplet på hästkapplöpning ger en Round Robin för £1 en förvånansvärt hög vinst relativt insatsen på £7 om vi prickar in tre vinnande val

 

Round Robin är ett grymt sätt att kombinera val från dina favoritsporter!

ROUND ROBIN PÅ FOTBOLL

Round Robin kan användast på de mest populära fotboollsmarknaderna, som vinnare, första målskytt, korrekt resultat, matchresulta, båda lagen gör mål med flera.
Exemplet nedan visar hur mycket vinst en Round Robin kan generera på halvtid/fulltid på Engelska FA cupen.

 

Halvtid/fulltid get dig högre odds än att välja vinnare givet att laget du väljer måste leda i halvtid och vinna matchen. Du kan även välja kryss eller förlust för ett specifikt lag i halvtid.

I det här fallet kommer två vinnande val av tre att ge en utdelning på strax över £20 vilket betyder att du kommer tredubbla din insats vid två rätt.

 

Det här är bara några exempel på hur du kan använda Round Robin till din fördel.

För att summera så är en Round Robin ett simpelt, komplett system som innehåller tre val och täcker alla möjliga kombinationer av de tre – ett perfekt sätt att vinna på

ROUND ROBIN BET illustration
Nästa del av vår bettingguide är  flervalsspel!