Premier League-säsongen 2019/2020 lider mot sitt slut. Liverpool har redan kammat hem sin första ligatitel på 30 år efter att ha varit helt överlägsna - framförallt innan uppehållet. Men trots att ligan redan är avgjord så finns det fortfarande saker att spela för. Europaplatser och nedflyttning är inte helt avgjort ännu och kommer avgöras i den sista omgången.

Manchester United, Chelsea och Leicester gör upp om de två sista Champions League-platserna i en fight där Leicester för ett par månader sen låg extremt bra till, men efter en lång tid med usla resultat har de halkat ner på samma poäng som ett Manchester United i storform. 

United har dock en match mindre spelad än Leicester och om de plockar poäng hemma mot West Ham i veckan så har de allt i egna händer inför den sista omgången då de spelar borta mot Leicester. Om United tar tre poäng mot West Ham så kommer Leicester vara tvungna att besegra United i den sista omgången för att ta sig till Champions League. 

Chelsea har också en match mindre spelad än Leicester men ställs mot mästarna Liverpool i veckan innan det är dags för den sista matchen hemma mot Wolverhampton. En seger i en av matcherna räcker för att Frank Lampard ska ta sitt Chelsea till nästa års CL under sin första säsong. 

I kampen om Europa League-platserna så är det, förutom ett av de tre lagen ovan, Wolverhampton som innehar den sista platsen för tillfället med sina 59 poäng - 1 poäng före Tottenham. Wolverhampton möter dock ett CL-jagande Chelsea i den sista omgången medan Tottenham ställs mot ett Crystal Palace i limbo. 

Aston Villa och Bournemouth har teoretisk chans att hålla sig uppe, men det kommer bli svårt. Båda lagen ligger på 31 poäng, 3 poäng bakom Watford som ligger på 34 poäng. Båda lagen har sämre målskillnad än Watford. Det kommer krävas en övertygande seger samtidigt som Watford förlorar borta mot Arsenal. 

Villa möter West Ham borta och Bournemouth möter Everton borta - två svåra bortamatcher men det är definitivt möjligt att något av lagen lyckas hålla sig kvar i PL, framförallt med tanke på att Watford ställs mot Arsenal. 

*Credit for the main photo belongs to Frank Augstein / AP Photo*

The 888sport blog, based at 888 Towers in the heart of London, employs an army of betting and tipping experts for your daily punting pleasure, as well as an irreverent, and occasionally opinionated, look at the absolute madness that is the world of sport.