Veikkausliiga Odds | Betting på Finska Ligan 2019

empty content

...
Inga matcher hittades

Veikkausliiga Odds

Veikkausliiga är den absolut högsta divisionen i finsk fotboll. Du som känner till Finland vet också att de är en stor nation inom ishockey, men hur ser det då ut med fotbollen i Finland? Faktum är att även denna håller en mycket hög kvalitet, vilket gör att du finner allt från betting till fasta odds, semi-fasta odds och het live betting på finsk fotboll på denna spelsida. Som spelare hos 888sport serveras du alltid de hetaste matcherna och de bästa oddsen på all europeisk fotboll, vilket gör att du genast känner dig som hemma i ditt eget vardagsrum när du lägger dina oddsspel.

När du nu väljer 888sport för alla heta oddsspel och matcher du finner på Veikkausliiga i Finland, kommer du även som ny spelare kunna satsa lite extra. Du får nämligen vid din första insättning som spelare lite extra att spela för. Här kan du då få chansen att prova online betting på Veikkausliiga utan att detta kostar dig en enda sekin. Naturligtvis kommer denna bonus att ta slut och du spelar med riktiga pengar. Detta är dock en fördel, då det är då som du verkligen har chansen att vinna de stora pengarna.

Statistik och Tips för Betting på Finska Ligan

Den finska högsta divisionen inom professionell fotboll har spelats sedan 1990, vilket ger den 29 års statistik att kontrollera för alla de som vill veta allt om den liga de spelar online betting på fotboll med höga odds. Ligan består av 12 lag som alla håller en mycket hög och relativt jämn klass. Det finns ett generellt seriespel i denna liga, såväl som playoff och kvalspel. Den som kommer sist i seriespelet flyttas automatiskt ned till den lägre divisionen, medan den näst sämsta får spela mot det lag som tog andraplatsen i den lägre divisionen.

Utöver allt detta kommer du som spelar live betting och övrig online betting på den finska ligan, allt ha nytta av att hålla dig uppdaterad om det senaste som händer i kombination med historik och statistik. Statistiken ger dig den teoretiska möjligheten till vinst, medan senaste nytt om lag, form och eventuella skador samt avstängningar ger dig det aktuella chansen till vinst. Efter detta måste du också ha koll på de rätta oddsen och bästa spelen. För detta kan en bra bettingkalkylator vara till stor hjälp.

Betting på Veikkausliiga Vinnare

Förutom de allra sämsta bottenlagen som för det mesta kan ses på de sista platserna i Veikkausliiga varje år, kommer de övriga lagen att hålla mycket jämn kvalitet. Här gör detta att det faktiskt blir riktigt klurigt att välja ut en ligavinnare i början av en säsong. Naturligtvis har du alltid stora favoriter som Ilves, HJK, Inter Turku och KuPS, men det finns många andra som kan ge dig ett bra odds på ett spel som ligavinnare. Även om HJK Helsinki har de flesta segrarna finns det alltid chansen till en annan vinnare.

Andra Odds på Finsk Fotbollsliga

Många gånger är det mycket snack om ligavinnare, skyttekung eller att spela online betting på vinnaren i varje match. Detta är dock bara ett litet axplock av alla de olika marknader du finner att spela på denna spelsida. Här kan du alltid variera ditt spelande med över/under, handikapp spel, dubbelchanser samt Asian Lines för att bara ge dig ett fåtal exempel. För att finna alla härliga möjligheter till spel kollar du in under varje enskild match. Utöver detta har du alltid lika het live betting där du kan följa vad som händer i realtid. När du vill veta mera om vad du ska spela på kollar du sportnyheter och speltips på 888 blogg.

9.20.0
Vi använder cookies för att ge dig en personlig upplevelse & reklam. Genom att använda denna webbplats accepterar du vår cookiepolicy. Läs mer här.

Singlar

Du har inga spel på din spelkupong

        Möjlig utbetalning:
        0.00 kr