Odds på Belgiska Ligan

Att den belgiska fotbollen alltid varit bra är ingen nyhet. Trots detta har den aldrig kommit upp som någon favorit bland alla de ligor som det svenska spelarna på online betting följer. I och med detta kommer du som verkligen sätter dig in i denna heta och professionella liga alltid ha chansen till lite högre odds än på de mera spelade fotbollsligorna i Europa. Här handlar det om allt från spel på traditionella 1x2 bets och matchresultat, till att vara den som prickar in vinnaren i den belgiska skytteligan eller det lag som tar hem hela rasket. Detta kommer också vara det lag du får se delta i stora UEFA Champions League.

För att kontrollera att du alltid får de bästa oddsen på dina oddsspel när det gäller belgisk fotboll, kan du använda dig av en bettingkalkylator. Hur som helst behövs inte detta då du alltid kan se det odds du spelar på. På så sätt kan du alltid förvissa dig om att du väljer en match och ett resultat du litar på och får det odds du blir nöjd med. Den belgiska ligan kallas för Belgian Pro League eller Belgian First Division A och är den högsta ligan inom detta lands fotboll. Denna liga spelades för första gången 1895 och är en av Europas äldsta ligor när det kommer till professionell fotboll.

Ligaformat och Slutspel i Fotbollsligan i Belgien

Det ligaformat som används i den belgiska högsta ligan är precis som hos de flesta andra länders ligor. Det hela börjar med 16 lag som spelar en hel säsong med 30 matcher. Här möter varje lag varandra två gånger under grundspelet. Efter detta kommer det sedan till det som kallas för slutspel eller playoff. Här kommer poängsystemet att vara precis likadant som under tidigare spel, men undantaget att alla deltagande lag får halvera sina från grundspelet.

De 6 bästa lagen under säsongen som gått deltar i slutspelet, vilket slutligen korar den stora vinnaren varje år i den belgiska fotbollen. Vinnaren får också ett av de bästa priserna en klubb kan få. De blir nämligen en av de klubbar som får presentera Belgien i UEFA Champions League.

Betting på Pro League Vinnare

När det kommer till spel och betting, kommer du naturligtvis alltid att kunna spela på vinnaren av belgiska Pro League varje år. Detta gör du antingen genom att spela redan innan ligan startat, vilket naturligtvis kommer att ge dig de högsta och bästa oddsen. Dock kommer detta sätta att spela även ge dig den största osäkerheten. Väntar du lite ser du formen på lagen, och kan till ett lägre odds enklare pricka in segraren i Belgian First Division A.

Ett av de sätt du kan skaffa dig mera kunskaper för att finna segraren i denna liga är att följa matcherna via live betting och live streaming. Här kan du samtidigt som du skaffar dig kunskaper och alltid spela betting på bra fotboll med höga odds.

Andra Odds på Belgisk Fotboll – Skytteliga och Nedflyttning

Precis som med alla stora ligor i fotboll erbjuder vi på denna spelsida ett stort utbud av olika sätt att spela på den belgiska ligan. Här kan du exempelvis spela på vilka lag som kommer gå till nedflyttning samt även på alla de heta kvalmatcher som detta alltid innebär. Här kommer verkligen alla de deltagande lagen att göra sitt yttersta för att stanna kvar i den högsta serien. Utöver detta finns det spel på vinnaren i skytteligan samt massor med andra marknader att spela på. Vill du ha senaste nyheter och fotboll speltips kan du alltid gå in på 888 blogg, där vi levererar de hetaste tipsen och allt som händer i sportvärlden.

Vi använder cookies för att ge dig en personlig upplevelse & reklam. Genom att använda denna webbplats accepterar du vår cookiepolicy. Läs mer här.