Liga 1 Odds | Betting på Rumänsk Klubbfotboll

empty content

Liga 1 Odds - Rumänien

När det gäller fotboll i Rumänien så handlar detta mycket om betting. Faktum är att hela deras högsta division inom professionell fotboll är sponsrad av ett bettingbolag. Det officiella namnet på denna heta liga med höga odds på fotboll är Liga 1 Betano. För alla andra kallas den för rätt och slätt enbart för Liga 1 och de som känner till detta vet att det handlar om rumänsk fotboll. Om du känner denna liga väl vet du också att det lurar många heta och professionella spelare i den. Detta gör också att intresset för online betting ökar, vilket i sin tur leder till bra matcher med höga odds.

Naturligtvis är kan det inte ges höga odds på alla matcher, men om du då istället kikar på samma match inom en annan bettingmarknad, kan det helt plötsligt ligga ett bra odds på ett spel du kan förlika dig med och tro på. En del gånger är det helt enkelt så att ett av de lag som möts är för överlägset.

När detta händer finns det alltid alternativa marknader att spela på, så att du som vill finna ett spel på Liga 1 fotbollsmatch alltid kan göra det och känna dig fullt nöjd med det odds du erhåller. Oavsett vilket oddsspel på rumänsk fotboll du vill testa handlar det bara om att öppna bettingkalkylator, välja marknaden och satsa pengar på ditt alternativ. Du hittar säkert ett bet som passar din smak!

Viktig Info vid Betting på Rumänska Ligan

Det första du behöver veta är vilka lag som ingår i den liga du spelar betting på. I den rumänska ligan är det totalt 14 lag. Ligan har spelats sedan 1909, vilket naturligtvis betyder att antalet lag varje säsong har varierat. Efter detta måste du känna till själv formatet på denna liga och hur den spelas. Det hela börjar med seriespel på borta och hemmaplan och redan där kan du lägga oddsspel via live betting på dessa heta möten mellan lagen i denna liga. Efter att seriespelet tar slut handlar det om playoff, vilket betyder slutspel, för de lagen som det gått bäst för.

De lag som befinner sig i botten riskerar nedflyttning. Även här handlar det om ett spel, men detta kallas för kvalspel. De två lag som kommer sist i detta kvalspel flyttas ned till den lägre divisionen för att bytas ut mot vinnarna i denna. När allt detta sker får du alltid massor av härlig online betting till höga odds på alla matcher och fantastisk täckning via live betting. Bättre kan det inte bli när ditt intresse ligger inom online betting på rumänsk fotboll av högsta kvalitet.

Odds på Rumänska Ligavinnare

Sedan 50-60 talet har denna liga dominerats av alla de heta lagen från Bukarest. Här har det handlat om Steaua Bukarest, Dinamo Bukarest och Rapid Bukarest. Naturligtvis är detta fortfarande mycket heta lag i denna liga, men på senare år har fältet planats ut och nya lag tagit hem segrarna. Här har du exempel som Astra Giurgiu, FC Viitorul Constanta samt CFR Cluj. Allt detta gör att det idag är svårt att pricka in en ligavinnare för varje säsong, vilket gör att du i detta fall får mycket höga odds på fotboll när du lägger ett oddsspel på det lag du tror ska vinna ligan.

Liga 1 Skytteliga Betting

Något som kan vara precis lika intressant och spännande som att spela på ligavinnare eller matchresultat på alla de matcher som spelas i den rumänska ligan, är att satsa ett oddsspel på vem som ska ta hem skytteligan. Här handlar det om att pricka rätt kille som ska koras till årets målkung. Faktum är att det även inom detta område alltid är en tät strid i Liga 1, vilket gör att du alltid får bra och höga odds på dina spel. För sportnyheter och speltips gäller 888 blogg, som du alltid har till hands i spelvärlden.

9.20.0
Vi använder cookies för att ge dig en personlig upplevelse & reklam. Genom att använda denna webbplats accepterar du vår cookiepolicy. Läs mer här.