Italien Coppa Italia Odds

Den här tävlingen har för närvarande inga tillgängliga spel innan start.

Italienska Cupen Odds

Spel på odds på Italienska Cupen i fotboll, som också kallas för Coppa Italia, innebär underhållning av högsta klass. Här handlar det om en mycket välkänd cup som spelades för första gången 1922. Under den tiden var det bara fysiska bookmakers som gav dig chansen att spela betting på fotboll.

Idag finner du perfekt online betting med höga odds direkt på denna spelsida, inte bara på fotbollscupen i Italien, utan allt möjligt. Det enda du behöver för att komma åt spel, höga odds på fotboll och din välkomstbonus är ett BankID. Har du detta loggar du in och börjar spela på Coppa Italia på bara ett par minuter.

Även om denna spelsida inte är 97 år och lika gammal som Coppa Italia, kommer vi fortfarande att vara fullt uppdaterade och ge spel på ett flertal olika marknader, där du alltid kan räkna med rättvisa spel och höga odds. När Italienska Cupen startar består den av hela 78 lag.

Information om Turneringsformat och Cupsäsong i Italien

Precis som så många andra stora cupspel i Europa, är Coppa Italia en knockout turnering. Detta betyder att de 78 lag som är med från start, snabbt minskar och kvar finns bara de som klarat sig i sina matcher för att fortsätta den slutliga striden. Val av matcher och dragningar för hela turneringen görs innan den första bollen har sparkats. Detta gör det enkelt att sätta höga odds mycket tidigt för de första matcherna som ska spelas. Är du då meds från början kan du utan betting kalkylator direkt se de bästa valen för både live betting och traditionell betting.

Coppa Italia består totalt av åtta olika matcher för de vinnande lag som finns kvar till slutet. Denna heta och intressanta cup tar sin början i augusti varje år, för att sedan spelas ända fram till maj året efter då finalen avgörs. Vinnaren av Coppa Italia får naturligtvis ett stort pris. Detta samtidigt som de också automatiskt går till spel i UEFA Champions League. Där får du återigen en chans att spela på alla de härliga topplag som finns i Europa.

Betting på Vinnaren av Nästa Coppa Italia

Redan nu kan du kan du sätta dig in i hur lagen ligger till i sina seriespel. Detta för att du ska kunna vara långt framme med dina kunskaper när Coppa Italia tar sin start. Det första du kan göra är att spela på vinnaren av Coppa Italia. För att kunna göra det måste du ha koll på statistiken. Den som har vunnit flest titlar under de 97 år som cupen har funnits, är Juventus med 13 segrar. Efter dem kommer Internazionale med 7 samt Lazio som också har 7 segrar. Helt givet blir dessa favoriter, men det finns alltid stora chanser att någon annan tar titeln nästa gång.

Nyttiga Tips vid Spel på Italienska Cupen Odds

När du ska spela oddsspel och online betting på Coppa Italia, gäller precis samma kunskaper och förberedelser som vid all annan betting. Det handlar om att skaffa dig kunskaper om lagen och de spelare som är mest inflytelserika. Här kan en skada göra att hela laget förlorar självförtroendet. Detta samt att välja de rätta spelen gör dig till en vinnare på sportsbetting hos 888sport. När du vill ha de senaste tipsen och sportnyheterna innan matchen kollar du in 888 blogg, som alltid förser dig med bra tips på de heta matcherna och spelen.

Vi använder cookies för att ge dig en personlig upplevelse & reklam. Genom att använda denna webbplats accepterar du vår cookiepolicy. Läs mer här.