First Division Odds

När det kommer till irländsk fotboll så har denna många olika divisioner. Denna gång handlar det om Division 1 som är den andra högsta divisionen inom professionella fotboll i Irland. I denna liga kämpar alla lagen om den första platsen som automatiskt tar dem upp till Ireland Premier League Division.

Du som hamnat på denna sida kämpar om höga odds på fotboll gällande alla de heta matcherna du erbjuds spela på rörande irländsk fotboll med höga odds och Division 1. Det finns många sätt att spela på alla de matcher som erbjuds, vilket gör att du också alltid kan lägga ett väl avvägt och genomtänkt oddsspel som passar dig som individuell spelare.

Irländska Division1 i fotboll har spelats sedan 1985, precis som den högsta divisionen. I denna liga är det 10 lag som kämpar om de åtråvärda platserna i toppen som kan ta dem upp för spel i den högsta divisionen. Även du som spelar kan börja försiktigt med spel i den lägre divisionen, för att sedan vara den som tar klivet upp i den högre. Det bästa är dock att göra tvärtom. Detta för att efterhand skaffa dig mera kunskaper om spel, lag och spelare i de lägre divisionerna.

Lag och Turneringsformat för Irländska Andra Divisionen

Det finns några av de 10 lag som är med och spelar i Division 1 som alltid är med högt uppe i toppen. Detta är Shelbourne, Bray, Limerick och Drogheda United. Naturligtvis blir det lätta att spela på favoriter, men ibland kan det vara bättre att spela på bubblare. Om du alltid spelar på vinnaren i en liga, kommer denna till nästa säsong ha flyttats upp, vilket gör att du inte längre känner motståndet. Det bästa är att spela på de lag som alltid ser ut att stanna i samma division och ligger i mittenskiktet. På så sätt får du alltid koll på dem och vet vad de går för.

Precis som alla andra ligor och seriespel så kommer det format som används i Division 1 att vara välkänt. Här handlar det om att spela hemmamatcher och bortamatcher. Detta för att sedan ta ut de bästa lagen till playoff för att se vilka som går upp till den högsta divisionen. De som hamnar sist i seriespelet riskerar nedflyttning och får spela kvalspel för att hålla sig kvar. Detta leder till massor av het live betting och stora möjligheter till online betting på massor av olika spelalternativ.

Vinnarodds för First Division

Division 1 i Irland kallas också på det internationella planet för First Division. Vilket då betyder att det finns massor av chanser att spela på ligavinnare, skyttekung och andra härliga oddsspel på denna bettingsajt. Det första du ska göra är naturligtvis att kontrollera att du alltid har bra odds på dina spel med hjälp av en bettingkalkylator. Utöver detta kan du alltid lite på att 888sport förser dig med kvalitet på alla online betting och en underbar spelkänsla vid live betting och livestreaming på de matcher du spelat på.

Uppflyttningsodds Nästa Säsong av First Division

Det mest intressant rörande Division 1 är naturligtvis då det är dags för uppflyttning. Här handlar det om playoff och alla de heta och spännande möten som det betyder. När de bästa lagen drabbar samman finns det ingen som vet vad som ska hända. Här finns det favoriter och skrällar, vilket gör att du alltid kan lägga ett vinnande eller förlorande spel. Det enda du kan göra är att lite på dig själv, och dra nytta av speltips och sportnyheter på 888 blogg.

Vi använder cookies för att ge dig en personlig upplevelse & reklam. Genom att använda denna webbplats accepterar du vår cookiepolicy. Läs mer här.