League One Betting | Englands Näst Högsta Division | 888sport

empty content

...
Inga matcher hittades

League One betting

League One är Englands näst högsta division inom fotboll, som måste ses som detta lands nationalsport. Med det sagt kommer allt som levereras från lagen i denna heta division vara av mycket hög kvalitet. Detta är något du som gillar online betting på fotboll ska dra nytta av. Det bästa med League One betting, är att det ligger lite i bakgrunden av de största och hetaste matcherna i Premier League. För att finna de allra bästa matcherna att lägga dina oddsspel på i League One, kan du alltid använda vår bettingkalkylator.

I League One ingår lag som Charlton, Coventry, Bristol Rovers, Sunderland och Portsmouth för att bara nämna några av alla de 24 lag som spelar om den prestigefyllda första och andraplatsen som tar dem upp till Premier League. Favoriter i denna heta professionella fotbollsserie är många gånger Barnsley, Sunderland och Portsmouth som aldrig riktigt ser ut att ta sig hela vägen. Kanske du kan hjälpa dem med din tro och lite bra League One betting på just deras matcher.

League One tabell och betting tips

När du bettar på engelsk fotboll I de höga serierna, är det inte alls lika viktigt att se till alla de höga placeringar som du ser i tabellerna. Precis likadant är det då med League One Betting. Här kan du se de lag som ligger i toppen, och visst vinner de många matcher. Är det när du spelar på dem? Nja, oftast inte brukar svaret bli. Helt enkelt är det så att online betting enbart på de hetaste lagen med bra odds på fotboll mångas gånger faller platt.

Vare sig du spelar live betting på League One eller 1x2 bets till fasta odds, är det dagsformen och eventuella skador som räknas. Givetvis måste du som vill vinna på betting i League One också se till avstängningar och de eventuella gånger laget ställer upp med en sämre trupp. Många gånger handlar det då om att de har underskattat sitt motstånd, vilket du kan tjäna på genom högre odds på det andra laget. Med andra ord kan ett bottenlag vinna mot ett topplag, när förutsättningarna stämmer och misstagen existerar.

Odds på engelska League One matcher

När det gäller bättre eller sämre odds på fotboll, så har detta inget att göra med de olika divisionerna. Här handlar det om att du gör de rätta valen och att du verkligen hittar de bästa matcherna att spela på. Om du väljer att göra det på 888sport, så erbjuder iv alltid massor med olika spelalternativ och därmed också olika odds. För varje vecka som matcherna går i Leauge One, så presenteras oddsen alltid några dagar i förväg. Detta för att du ska hitta de bästa valen för just ditt val av betting på League One.

Som vanligt när det gäller fotboll erbjuds du olika sätt att spela. Här väljer du som vill vara på den säkraste sidan 1x2 bets, medan de lite våghalsigare spelar på matchresultatet. Efter detta finns det möjligheter att spela på att båda lagen gör mål, dubbelchansen, halvtidsresultat och Asian Handicap samt mycket mera.

Betting på uppflyttning från League One till Championship

När en säsong har spelats klart, drar det alltid ihop sig till slutspel. Här ska vinnaren koras. Det är dags att finna de två lag som flyttar upp till Premier League nästa säsong. I och med det blir det alltid roligare och mera spännande att spela betting på League One. Här hos 888sport kommer du att lära dig hur de spelar, vem som är bäst samt att du alltid finner de bästa spelen att betta på.

9.20.0
Vi använder cookies för att ge dig en personlig upplevelse & reklam. Genom att använda denna webbplats accepterar du vår cookiepolicy. Läs mer här.

Singlar

Du har inga spel på din spelkupong

        Möjlig utbetalning:
        0.00 kr