Lega Basket Serie A Odds

Italiens högsta division Lega Basket är en liga som funnits sedan 1920, vilket gör denna till en av de äldsta i Europa. Det är relativt populärt med spel på italienska toppligan. Landet hör till ett av Europas bästa inom denna sport. Det fulla namnet på denna spännande och intressanta turnering är Lega Basket Serie A, vilket du direkt kan härleda till den italienska fotbollen som också håller mycket hög klass.

De odds vi erbjuder på italiensk basket håller också toppnivå. Detta betyder att du som väljer att spela online betting på Lega Basket-ligan alltid får bra värde på dina bets samt bra variation på spelalternativen som erbjuds.

Oavsett vilken sport du väljer att satsa pengar på, är det värt att veta att allting i Italien handlar om prestige. Alla klubbar och spelare satsar hårt på att vinna nästa match och turneringen eller ligan som de spelar i. Likaså kommer det att vara för dig som spelar betting på basket i Lega Basket Serie A.

Du vill helt enkelt hitta alla de rätta spelen på basket med höga odds. Detta för att vara den som står som vinnare efter att slutsignalen går och alla kvartarna har spelat. Tänk också på att du alltid kan lägga oddsspel under matchens gång, för att öka både spänningen och dina chanser att vinna.

Betting på Italiensk Basketliga – Bästa Klubbar och Datum

Att spela traditionell betting eller live betting på Lega Baksket Serie A, kommer leda till att du behöver en rad olika kunskaper. Här handlar detta mest om vilka lag som spelar samt vilka spelare som ligger i toppen och håller formen. Detta samt att du måste veta vilka tiden som säsongen börjar och slutar, för att alltid vara den som är med från start.

Denna professionella basketliga tar sin start varje år i början av oktober. Sedan spelas Lega Basket Serie A fram till slutet av juni, då slutsignalen för finalen går och den stora segraren ska koras. Det finns 16 lag i den högsta serien av italiensk basket, vilket gör att du har stora valmöjligheter att finna den slutliga segraren.

När det gäller betting på italiensk basket, är det dock inte enbart vinnaren av serien som är det härliga att spela på. Det bästa är att vara med när varje enskild match går av stapeln. Här handlar det om en rad olika spelalternativ att välja på och många av dessa val kan ge dig riktigt höga odds tillsammans med stora chanser till vinst. De bästa klubbarna enligt statistiken i skrivande stund är AX Armani Exchange Milano samt Banco de Sardegna Sassari, men det skiftar ofta så det är bäst att hänga med i svängarna.

Ligaformat för Lega Basket

När det gäller italiensk basket handlar det om precis samma härliga traditionella regler och format som gäller i de flesta av världens basketligor. Lega Basket följer givetvis reglerna efter FIBA:s riktlinjer för europeisk och internationell basket. När det gäller formatet spelar alla lagen matcher mot varandra på både hemmaplan och bortaplan under reguljärt seriespel. De åtta bästa går till playoff, medan de andra sju tas bort. Den som kommer sist i seriespelet halkar ur divisionen och ersätts av segraren i Serie A2.

Favoriter och Odds på Italiensk Ligavinnare

Vare sig du spelar live betting eller traditionell betting till fasta och semi-fasta odds, kommer det alltid att finnas något speciellt med att vara med från början rörande den sport du gillar. I det fallet kan du vis starten av denna heta basketliga satsa på vem som ska bli den slutliga vinnaren i italienska basketligan.

Det finns ett flertal favoriter varje säsong i Lega Basket Serie A, precis som det finns riktig bra odds på detta spel. Häng med och se om du har kunskaperna att pricka i ligavinnaren i Italien detta år. Behöver du hjälp på traven finner du säkert en del nyttig information samt sportnyheter och speltips i vår 888 blogg.

Vi använder cookies för att ge dig en personlig upplevelse & reklam. Genom att använda denna webbplats accepterar du vår cookiepolicy. Läs mer här.