Betting Online Hos 888sport

Norrkoping, Djurgardens och Mjallby vinnerMåndagar Svensk Trippla
Stänger om 05:48:36
6.50
Kane och Richarlison gör målTottenham v Everton
Stänger om 07:48:36
6.50
twilight lucy
Selected
J: T HamiltonT: R A Fahey
F: 40
3.50
Captain Magnum
J: Adam J McNamaraT: Archie Watson
F: 4
3.75
Twilight Lucy
J: B A CurtisT: M Johnston
4.50
Visa startlista
11 XANTHIS DE ROI
SP
5 J.F.SÅNNA
SP
9 RESTLESS HEART
SP
Visa startlista

Casinospel

European Roulette
Multihand Blackjack
Live Lightning Roulette
Starburst
Bonanza
Holy Diver
Golden Cryptex
Book of Dead
 

Introduktion till online betting

Betting, eller vadslagning, är något som säkerligen har funnits i alla tider. Det är något i princip alla människor kan referera till och som de allra flesta förstår sig på, åtminstone i sin grundläggande form. Ska vi slå vad? Precis så enkelt är det ju. Det handlar om att göra en bedömning utifrån givna förutsättningar, avgöra vilket utfallet blir och välja hur mycket man är beredd att satsa på det.

Från 1700- och 1800-talet hittar vi de äldsta spåren av vadslagning i mer organiserad form. Då handlade det dock mest om hästkapplöpning men sedan dess har utbudet av spelbara sporter och andra evenemang ökat stadigt till dagens moderna online betting där man i princip kan spela på allt.

Vad är oddset på det?

Den frågan har man säkert ställt sig någon gång och här har vi alltså en direkt referens till betting. Oddset är den faktor som används för att få fram vinsten vid ett vunnet vad. Normalt kan lågt odds ses som högre sannolikhet men lägre vinst, medan högt odds som lägre sannolikhet men högre vinst.

Ett vad med oddset 3,50 ger 3,5 gånger insatsen vid vinst och blir således 350 kr till en vinnare som satsat 100 kr. Kom dock ihåg att oddset inte är någon exakt indikator på den reella sannolikheten. Snarare en fingervisning. Den slutliga bedömningen gör du alldeles själv baserad på kunskap, intuition eller kanske ren gissning. Det är upp till dig.

Mängder av odds online

Betting kan alltså i teorin göras på i princip vad som helst, men i de allra flesta fall handlar det förstås om olika former av sport. Det kan exempelvis vara fotboll betting eller kanske ishockey betting som också är två av de mest populära i sammanhanget. Det stoppar dock inte här utan spelutbudet består av massor av andra sporter eller populära nöjesevenemang som man kan tänkas vilja spela på.

Den internationella prägeln gör även att det finns spelbara evenemang i realtid, dygnet runt. Olika varianter av betting erbjuds också. Visst kan man nöja sig med att exempelvis hitta det ultimata tennis oddset, spela ett singelspel och luta sig tillbaka. Men vill man höja oddsen kan man även spela kombinationer såsom dubblar, tripplar och fyrlingar där oddsen multipliceras med varandra. Svårare att vinna men med lite tur kan man vinna stort med liten insats.

Taktik och strategi

Det finns förstås inget som ett säkert spel. Betting handlar både om att vinna och förlora. Att spela på sport ger dig dock möjligheten att noga välja dina spelobjekt och basera dina bedömningar på förkunskaper om de aktuella förutsättningarna.

En väl beprövad strategi är helt enkelt att läsa på och om möjligt kunna analysera fram hur sannolikt ett visst utfall kan tänkas vara. Det kan handla om att studera formkurvor och statistik samt att ta hänsyn till eventuella motivationsskillnader. Oavsett om man tänkt spela påOlympiska Spelen eller kanske rentav på Eurovision, så kan man aldrig veta för mycket.

En annan taktik kan vara att helt enkelt undvika chansningar, eller så kallade högoddsare. Kan låta trist, men oddset är trots allt en god fingervisning om hur det kan komma att sluta och därmed bör vinstchansen öka vid låga odds. Missa heller inte chansen att utnyttja de betting kampanjer som erbjuds. De har ofta mycket förmånligt spelvärde.

Live betting – en dimension till

Hos de allra flesta spelbolag erbjuds numera även livespel. Alltså betting under spelets gång. En mycket populär spelform som förhöjer underhållningsvärdet avsevärt oavsett vilken sport det handlar om.

Livespel erbjuds bland annat på fotbollsmatcher och tennis och konceptet kan ge dig riktigt spännande stunder framför livesända sportevenemang. De spelbara oddsen kan variera kraftigt beroende på vad som sker i matcherna så det gäller att hålla huvudet kallt hitta de rätta ögonblicken för spel. Lycka till!

Vi använder cookies för att ge dig en personlig upplevelse & reklam. Genom att använda denna webbplats accepterar du vår cookiepolicy. Läs mer här.

Vi har precis skickat en kod till

Ange koden nedan för att fortsätta:

Den angivna koden är ogiltig. Kontrollera och försök igen

Har du inte fått koden? Skicka om kod

En ny kod har skickats. Skicka kod igen

Har du inte mobilen i närheten? Klicka här.

Den nya koden har skickats via e-post. Skicka kod igen

Det verkar som om du har problem att logga in. Har du glömt ditt lösenord ?

Något gick fel. Försök igen.
Tillbaka

Något gick fel. Försök igen.
Tillbaka

Vill du att vi skickar koden till din e-postadress: %%mfa-email%%

Har du glömt ditt användarnamn eller lösenord?

Ny spelare?
Något har gått fel. Kontakta medlemssupporten. Något gick fel. Var vänlig försök igen. Något har gått fel. Kontakta medlemssupporten. Något har gått fel. Kontakta medlemssupporten. Något gick fel. Var vänlig försök igen. Något har gått fel. Försök igen. Du har angett fel användarnamn eller lösenord. Kontrollera och försök igen. It was not possible to complete the operation with the provided credentials. Ditt konto har tillfälligt inaktiverats. Om du behöver hjälp omedelbart, klicka här. I annat fall, kolla e-posten eller kontakta oss direkt på Kontakt@888.se. Ditt konto har avslutats eftersom du inte har tillhandahållit den dokumentation som krävs enligt gällande bestämmelser. Kontakta oss på Kontakt@888.se om detta inte stämmer. På grund av spelbestämmelser måste vi kontrollera din ålder innan du kan fortsätta spela. Överför handlingar som styrker din ålder här så att vi kan aktivera ditt konto igen. Klicka här för att överföra dokument. Ditt konto har stängts. För omedelbar assistans, fråga vår support eller kontakta oss via mejl. [[**ERROR_MESSAGE_30_184**]] Ditt konto har belagts restriktioner på grund av lokala bestämmelser. Kontakta kundsupporten för mer information. Ditt konto har spärrats på grund av flera misslyckade inloggningsförsök. Byt lösenord för att häva spärren. Du har angett fel användarnamn eller lösenord. Kontrollera och försök igen. Pinkoden har löpt ut. En ny kod har skickats ut. Du har angett fel pinkod. Kontrollera och försök igen. [[**ERROR_MESSAGE_43_7000**]] Vi har upptäckt att du kör ett fjärrskrivbordsprogram, vilket är förbjudet. Stäng detta program och försök igen. Aktivera lokaliseringstjänsten för att fortsätta. Geolokaliseringen misslyckades. Försök igen. Kontakta supporten om problemet kvarstår. Logga in med ditt NemID. Skapa ett @brand@-konto innan du använder NemID. Vänligen skapa ett 888.se-konto på innan du använder BankID. Du har nått din dagliga tidsgräns. Kom tillbaka imorgon. Du har nått din tidsgräns för veckan. Kom tillbaka imorgon. Du har nått din tidsgräns för månaden. Kom tillbaka imorgon. Ett annat konto är redan aktiverat för den här spelwebbpatsen. Det här kontot kan inte användas. Det gick inte att logga in. Försök igen eller logga in med användarnamn och lösenord. Ditt konto har temporärt belagts med restriktioner. Du kan försöka igen senare. Ditt konto har inaktiverats. Om du behöver hjälp omedelbart är det bara att kontakta supporten på https://www.888.pt/contactar-nos Det går inte att ansluta.
Försök igen eller kontakta medlemssupporten.
Servern ligger nere för tillfället. Försök igen om en liten stund. Det går inte att byta till det valda språket.
Språkkomponenten är ogiltig eller finns inte.
Sessionen har löpt ut på grund av inaktivitet. Ange användarnamn och lösenord om du vill logga in igen. [[**ERROR_MESSAGE_217**]] Något gick fel. Var vänlig försök igen.