Golf Odds

Golf Betting Odds

När det gäller sporten golf, kommer det att finnas två kategorier av människor. Här finns det de som inte ens vill erkänna detta som en sport, medan andra bara älskar det fridfulla men spännande golfspelet. Naturligtvis finns det då även en marknad för online betting på golfsport.

Betting på golf kan faktiskt vara mycket underhållande och spännande, då det oftast handlar om ett flera timmar långt spel innan du vet det slutliga resultatet. På 888sport erbjuder vi alla från betting på fasta odds till live betting på golf. Du som gillar att spela betting på golf får massor av spel att välja mellan hos 888sport.

Golf är en sport som spelas över hela världen. Detta gör att denna sport också blir lite av en hemmaplan för vissa spelare vissa gånger. Är det då så att detta kan vara något att tänka på vid betting på golf? Ja visst är det så. Här kan det helt enkelt vara så att en eller två spelare har de 18 hålen som tävlingen består av, som sin ordinarie träningsrunda. Givetvis kommer då detta att ge dessa spelare en fördel framför de andra gällande just den specifika tävlingen.

Betting tips på golf – olika spelmarknader och strategier

Ovan har du redan fått ett bra tips att tänka på när det handlar om de oddsspel du önskar lägga på olika golftävlingar. Utöver detta finns det sedan formtoppar att se till, samt att det faktiskt finns spelare inom golfsporten som verkligen håller en hög klass hela säsongen. När du sedan ska lägga dina oddsspel på golf, kan du få mycket hjälp gällande historik och dagsfärska resultat direkt hos oss på 888sport. Beroende var du befinner dig i världen så blir det också oftast en fråga om kunskaper på det lokala planet.

I det fallet erbjuder 888sport online betting på golf inom en rad olika spelmarknader. Här finner du bland annat US Open samt US PGA Masters på den amerikanska marknaden. Är du då den som har kunskaper inom detta område kommer detta att vara passande för just dina oddsspel på golf. Sedan finns det även British Open som då spelas i UK, vilket är en helt fristående marknad. Sist men inte minst får även du som är europé din betting på golf via The Masters som spelas på den europeiska marknaden.

Spela på odds på PGA Tour

Att spela betting med höga odds på PGA Tour kan vara något av det bästa gällande betting på golf. I det fallet handlar det om den stora världseliten inom golf, vilket ger dig stora möjligheter att finna just dina favoriter bland spelare att lägga din oddsspel på. Efter det finns det också många andra fördelar med PGA Tour i golf, vilket bland annat är att det spelas över ett stort antal golfbanor, samt att du naturligtvis redan från start kan spela på vinnaren av hela denna tour bestående av massor av deltävlingar.

Betta på US Open golf

US Open betyder att det är en öppen tävling för alla nationer, vilket också är ytterligare ett bra val för dig som gillar betting på golf. Vi på 888sport har verkligen koll på alla de olika tävlingar som går inom golfsporten. Här ger vi alltid de bästa odds vi kan på så många olika spel vi kan erbjuda. I US Open är det oftast över 60 olika deltagare, vilket också gör att du får stora chanser att finna höga odds om du prickar in vinnaren redan från start.

Vi använder cookies för att ge dig en personlig upplevelse & reklam. Genom att använda denna webbplats accepterar du vår cookiepolicy. Läs mer här.