WTA Tour Betting | Spela på Damtennis | Odds hos 888sport

empty content

Betting på WTA Tour

WTA Tour inom tennis på professionell nivå, har verkligen växt kraftigt I popularitet de senaste 20 åren. Här beror detta naturligtvis på att damtennis verkligen fick ett stort uppsving av stora stjärnor som Vanessa och Serena Williams. Här var de inte bara storstjärnor på tennisbanan, utan även stora och synbara profiler på det private planet. Detta är bara två av de storheter bland kvinnor som skapat förutsättningarna för damtennis och dess popularitet. Givetvis har då detta lett till att betting på damtennis också ökat kraftigt.

Speciellt då online betting på WTA Tour som är tennissportens största och mest prestigefyllda tävling på för damer. Helt naturligt är då vi på 888sport med och ger dig de bästa spelen med höga odds på damtennis.

Odds på veckans WTA matcher

Precis som när det gäller herrtennis och ATP Tour, så kommer det även varje vecka under säsongen gå matcher inom WTA Tour. Detta gör att du som spelare på WTA Tour via betting på fasta odds eller live betting, verkligen kan få mycket tennis att spela på hos 888sport. Vi försöker alltid vara med där det händer, och gällande tennis ser vi alltid till att ge dig möjlighet att spela på alla de turneringar och tävlingar som ingår i WTA Tour.

De matcher som går av stapeln varje vecka inkluderar alla de bästa tennisspelarna i världseliten inom damtennis. Matcherna och oddsen på dessa sätts alltid ett antal dagar innan de spelas. Detta gör att du som spelar betting på WTA Tour också får god tid på dig att finna de oddsspel du tror ska bli de rätta valen för dig och ge dig dina vinster på tennis betting med bra odds.

Tennis betting på WTA turneringsvinnare

Det finns massor med olika sätt att spela på online betting när du har intresse att följa och spela på WTÁ Tour. Här börjar det hela med att få möjligheten att finna vinnaren redan innan touren gått igång. Naturligtvis blir detta mycket svårt, då du inte sett dina spelare och favoriter i action ännu. Hur som helst kommer detta alltid att ge dig de högsta oddsen vid betting på vinnaren av WTA Tour.

Naturligtvis har du även möjligheten att vänta med att lägga ditt oddsspel på vinnaren av WTA Tour. Här ger detta dig chansen att se damtennis under en tid, för att sedan kunna göra ett säkrare val av den som ska stå som slutlig storsegrare. Detta kommer då att leda till att ditt oddsspel på vinnaren av årets stora tour i damtennis blir lite lägre. Frågan är om du är den som tar chansen till ett högre odds, eller om du hellre väntar och gör ett säkrare val rörande ditt oddsspel på alla de kvinnor som spelare professionell tennis.

Mest populära spelalternativ på WTA Tennis

Sedan är det heller inte enbart vinnaren av hela WTA Tour du kan spela på hos 888sport. Vi erbjuder allt från live betting till betting med fasta odds på var och en av alla de matcher som går och ingår i denna tour. I det fallet är det mycket populärt att lägga ett oddsspel på vinnaren av en tennismatch. Detta är då det som kallas för 1x2 bets och anses vara de säkraste spelen du kan lägga på betting online.

Utöver detta kan du sedan vara den som spelar betting på damtennis via ett matchresultat. Detta genom att välja det rätta resultatet av alla de set som spelas i de olika tennismatcherna. Givetvis finns det också möjligheter att spela över/under samt handikapp på de olika matcherna. Alla valmöjligheter som du får, gör det roligt att vara spelare på sportsbetting online hos 888sport.

9.20.0
Vi använder cookies för att ge dig en personlig upplevelse & reklam. Genom att använda denna webbplats accepterar du vår cookiepolicy. Läs mer här.