Mens Us Open 2020 Odds

US Open Odds

När du gillar tennis på elitnivå, känner du säkert till att US Open ä ren av de fyra turneringar I tennisvärlden som ingår i Grand Slam. Detta är den sista av de fyra tävlingarna som spelas varje år. Är det då så att en spelare tidigare tagit hem alla de tidigare tre turneringarna, finns det då alltid möjligheter att få en sjätte äkta Grand Slam segrare i tennishistorien. I det fallet kommer det naturligtvis alltid gå att spela på tennis betting med höga odds på att detta ska ske hos oss på 888sport.

Utöver detta erbjuder vi givetvis massor av online betting på alla de matcher som ingår i denna prestigefyllda tennisturnering. US Open spelas alltid på USTA Billie Jean King National Tennis Center i New York. Turneringen spelades för första gången 1881. Den stora prispott som finns att dela på för alla som tar höga placeringar i US Open är enorm, och ligger numera på 53 miljoner USD.

Du som inte är med i tenniseliten, men fortfarande har stora kunskaper inom tennis, kan istället vara den som spelar online betting på tennis och US Open hos 888sport. Så kan du vara den som tar hem lite prispengar på egen hand, utan att ens röra vid bollen.

Betting på vinnaren av US Open

Det populäraste att spela betting online på är fortfarande fotboll. Dock är det så att många andra sporter växt sig starkare. Bland dessa finns då tennis på både dam och herrsidan, samt basket och ishockey. Här är det dock tennis och US Open det ska handla om. I och med en ökad popularitet, kan du idag spela på vinnaren i olika tennisturneringar under året.

Givetvis kan du också göra detta via betting på vinnaren i US Open. Denna tennisturnering spelas mellan alla i världseliten inom tennis där en kvinna och en man står som segrare sida vid sida när denna turnering är över. Normalt odds på vinnaren och andrahandsfavoriten kan ge dig mellan 2-5 gånger insatsen vid vinst. Detta medan du kan få upp till mellan 20-40 gånger pengarna om det skulle blir en skräll.

Populära odds under US Open i tennis

Naturligtvis kan du också spela på mera än vinnaren av hela US Open. Här på 888sport erbjuder vi spel på alla matcher i denna turnering. Detta både på damsidan och herrsidan. Naturligtvis erbjuds det även höga odds på alla dessa spel, vilket gör att du måste använda alla dina kunskaper inom sporten för att kunna vinna de rätta och inte bara luras och lockas av höga odds.

De vanligaste spelmarknaderna när det gäller US Open är att spela på vinnaren via 1x2 bets i varje match, medan också set resultat spelas mycket. Utöver detta finner du spelmarknader som game-resultat och handikapp samt även vissa gånger poängspel.

Live odds på US Open tennis

Något som du alltid finner hos 888sport är en av de bästa tänkbara sektionerna för live betting och att streama live. När det gäller US Open och betting online på denna turnering, gör vi ingen skillnad. Här kan du streama många av matcherna live i direktsändning via ditt spelkonto. Många gånger kan det också vara så att du har direktsändning via ditt kabel-TV nät. Helt enkelt är vi på 888sport med där det händer och levererar både spel och sport i direktsändning.

Vi använder cookies för att ge dig en personlig upplevelse & reklam. Genom att använda denna webbplats accepterar du vår cookiepolicy. Läs mer här.