Mens French Open 2020 Odds

Roland Garros odds

Namnet Roland Garros är originalnamnet på den stora tennisturnering som också går under namnet Franska öppna, French Open. Här handlar det om en av de fyra största tennishändelserna under året, med en av de fyra turneringarna som ingår i Grand Slam. Med andra ord är det återigen tennisfest för alla sportälskare hos 888sport och dags för lite professionell Grand Slam betting.

Något du som spelar sportsbetting hos oss på 888sport alltid kan räkna med, är mycket spel på alla tennismatcher i French Open både på damsidan och herrsidan. Här handlar det verkligen om bra tennis betting och odds du kommer att vilja spela på.

Roland Garros är en av de mest uppskattade och prestigefyllda tennistävlingarna där hela världseliten står på rad för att ta hem den stora segern. Roland Garros spelades för första gången 1891, men etablerades i folkmun som French Open och internationell tennisturnering 1925. Att så många vill vinna den är att det är en massiv summa av totalt nästan 40 miljoner euro som delas ut mellan segrarna på dam och herrsidan. Även du kan vara med och vinna en del på Roland Garros. Detta gör du genom att lägga bra oddsspel på alla de heta tennismatcher du erbjuds spel på hos 888sport.

Betting på Roland Garros - vinnarodds

Att spela på vinnarodds på olika tennisturneringar är något mycket populärt, och har faktiskt blivit en helt ny spelmarknad i sig. Kanske får du som träffar rätt vinnare inte så högt odds, men är det så att det skulle skrälla till med en tredje eller fjärde favorit som tar hem segern kan det handla om ett odds över 10 gånger insatsen. Normalt sett ligger vinnaroddset på favoriterna mellan 2-4 gånger pengarna, vilket inte heller är så illa om du satsar en slant. Helt enkelt har du chansen att dubbla pengarna även om favoriten skulle vinna.

Naturligtvis är det också skillnad på dam och herrsidan. Fortfarande är det så att det finns mycket större favoriter på herrsidan i de flesta sporter än vad det gör på damsidan. Hur som helst ska du inte låta detta hindra dig. Du har din fulla rätt att lägga hur många oddsspel du vill. Här kan du helt enkelt spela online betting på vinnaren båda bland damer och herrar rörande Roland Garros. På 888sport erbjuder vi alla verktyg och bra odds på alla matcher under French Open.

Populära bets på Roland Garros

Oavsett om det gäller tennis betting med höga odds på Roland Garros, Davis Cup eller US Open så har detta ingen betydelse. De flesta spelare har sitt på det klara när det gäller valet av de mest populära spelmarknaderna. I det fallet är det alltid att spela på vinnaren av hela turneringen samt att vara den som även prickar in vinnaren på utvalda matcher via 1x2 bets.

Vissa har dock lite mera spänning via live betting och att spela på vinnaren av varje set, handikapp, eller helt enkelt vara den som satsar på det slutliga set resultatet. Vi på 888psort ger bra odds på alla spel och mycket information till dig som spelar. Du gör ditt eget individuella val vid varje spel.

Live odds på Roland Garros

För att du ska få bästa tänkbara spelupplevelse, erbjuder vi allt som kan bidra till en bättre underhållning och mera spänning I spelet här på 888sport. Detta betyder att du alltid kan spela live betting på tennis, samtidigt som du också kan streama live direkt via ditt spelkonto. Detta betyder att du manga gånger kan se matcher I direktsändning, vilket alltid gör 888sport till en naturligt plats för en bra spelupplevelse inom sportsbetting online.

Vi använder cookies för att ge dig en personlig upplevelse & reklam. Genom att använda denna webbplats accepterar du vår cookiepolicy. Läs mer här.