Davis Cup odds

Tennisturneringen Davis Cup är något mycket stort för alla de som spelar denna sport på professionell nivå. De herrspelare som blir uttagna att presentera sitt land I denna ädla turnering, har verkligen fått ett erkännande att spela för sitt land. Naturligtvis är det enbart de bästa spelarna som tas ut, vilket betyder att det oftast kommer vara de du ser spela i alla andra turneringar under året.

I och med att Davis Cup är något så stor och att det denna gång gäller att stå upp för sitt land, och inte representera sig själv som individuell spelare. Ja, då blir det genast ett större intresse för betting på tennis. Davis Cup har funnits sedan år 1900 och drivs av ITF. Under årens lopp har USA vunnit flest segrar med 32 titlar.

I skrivande stund är inte ens Sverige med i Davis Cup gällande betting på vinnare, vilket kan vara lite tråkig för vissa. Hur som helst är det lätt att lämna sitt erkännande till andra internationella spelare inom den professionella tennisen.

Vare sig du gillar betting till fasta odds eller live betting, kommer du att finna allt detta hos 888sport. Detta är en turnering som går av stapeln i november månad varje år, vilket gör att det blir som en liten extra julklapp till alla tennisintresserade spelare. Detta försöker vi naturligtvis krydda med höga odds, så att oddsspelen får en bättre eftersmak när du kammar hem dina vinster tillsammans med dina favoritlag.

Betting på Davis Cup vinnaren

Det stora när det handlar om Davis Cup är naturligtvis online betting på det land som ska vinna. Här brukar det finnas mellan 16-20 olika länder att spela på. När sanningen ska fram, vet du att vissa av dessa inte alls har en chans att vara med i slutet. Hur som helst ger det spänning till spelet, att få möjligheter att spela på ett riktigt högt odds ibland. Det finns ju heller inget som säger att du inte kan spela ett säkrare spel på ett land, medan du också gör ett sidospel på ett annat land.

Hur ska du då tänka gällande betting på vinnaren av Davis Cup? Ja, det är naturligtvis lätt att se USA som stora favoriter med sina många segrar, men just nu är faktiskt inte dessa de stora favoriterna. Hur som helst är detta aldrig ett dåligt val, då de alltid ser ut att växa med spelet i alla de turneringar som varit. Vad du ska se till är att du gör ett bra val på tennis betting och odds, vilket gör att du anser att det är värde med ditt spel. Har du sedan de kunskaper som krävs för att spela betting på Davis Cup, kommer du att få alla matcherna serverade av oss på 888sport.

Populära odds på Davis Cup möten

När det är dags för Davis Cup är det också dags för de två mest populära sätten att spela på sportsbetting online. Det ena är att satsa ett spel på det land som ska vinna hela turneringen. Detta precis som det skulle vara ett vanligt VM eller EM i fotboll. Efter det handlar det sedan om de individuella prestationerna mellan de olika länderna samt de individuella singel och dubbelmatcherna. När det spelas på detta är det oftast en bart vilket land eller spelare som vinner det spelas på. Men kan också många gånger vara resultatet av matchen.

Spela på odds på Sverige i Davis Cup

Att spela på Sverige som vinnare av Davis Cup i dagsläget, är nog inte ett så bra val. Naturligtvis finns alltid chansen, men just nu ser det ut som det skulle vara ett bättre alternativ att spela på svensk vinst i enstaka möten och mellan olika länder. Vi får helt enkelt hoppas att Sverige kommer tillbaka på tennisfronten med nya heta spelare i världseliten.

Vi använder cookies för att ge dig en personlig upplevelse & reklam. Genom att använda denna webbplats accepterar du vår cookiepolicy. Läs mer här.