ATP Odds

Tennissporten är något som en del älskar, medan andra inte alls fastnar för den. Något som star helt klart är att det finns ett stort intresse för sporten, och att det också finns massor med intresse för betting på tennis.

När det gäller tennis betting och odds på de olika matcherna och spelarna, kan detta ibland vara helt solklart. Då får du inte heller något bra odds, vilket kan leda till att du inte ser någon mening med att spela på dessa matcher. Helt enkelt är det så att vissa spelare höjer sig så långt över de andra, vilket då är väldigt synbart inom tennissporten. Den största och mest spelade serien inom tennis är ATP Tour, som håller på nästan hela året.

Det som ingår i ATP Tour är också alla de olika Grand Slam tävlingarna, som är de vilka ger de segrande hög ranking inom världseliten i tennis. En anledning till att det finns många som älskar tennis och online betting på denna sport i Sverige, är bland annat att vi har haft så många stora stjärnor inom denna prestigefyllda sport.

Några exempel på det är Björn Borg som alltid hade sina duster med John McEnroe, samt Mats Willander och Stefan Edberg. Just nu kan det vara lite tyst på den svenska tennisfronten, men här på 888sport ger vi alltid allt det senaste inom betting på ATP tennis till våra spelare.

Odds på veckans ATP matcher

När det handlar om ATP Tour och betting på det största som finns inom tennis, så kommer det alltid betyda en rad olika matcher varje vecka. Faktum är att det på under bara två dagar många gånger kan spelas runt 10 olika matcher. Dagsformen och oddsen måste fastställas på alla matcher och spelare, samt deras individuella resultat i ATP Touren.

Som spelare hos 888sport på ATP tennis får du dock alltid alla odds några dagar innan matcherna ska spelas. Detta så att du själv ska få tillräckligt med tid att bestämma vilket oddsspel på ATP Tour som blir bäst för dig varje vecka.

Naturligtvis kommer du alltid att ha många valmöjligheter när du ska lägga dina oddsspel på ATP Tour hos 888sport. Vi erbjuder både betting till fasta odds och bra live betting på tennis. Utöver ATP Tour erbjuder vi också massor av andra stora turneringar och tävlingar inom tennissporten.

Tennis betting på ATP turneringsvinnare

Helt naturligt vill många som spelar på tennis och ATP Tour vara den som prickar in vinnaren av hela rasket från start. I det fallet erbjuder vi alltid möjligheter att spela på detta både innan och under spelets gång.

Helt givet får du som satsar och väljer den rätta vinnaren redan innan tävlingen börjat de bästa oddsen. Du som tar det säkra före det osäkra och väntar med ditt spel, kommer således att få lite lägre odds på ditt oddsspel på vinnaren av ATP Tour. Dock kanske du gör ett säkrare val och står som vinnare i slutändan.

Most populära spelalternativ på ATP Tennis

Det mest populära rörande betting på ATP Tennis, är helt klart då det gäller alla de stora tävlingarna. Här handlar det då om alla de som ingår i Grand Slam, som alla spelare vill ta hem den prestigefyllda titeln inom.

När du sedan kombinerar det med de olika spelalternativen du erbjuds här på 888sport, så är det helt klart live betting inom tennis som är det mest spännande. Det som det spelas mest på och av den anledningen måste räknas som det mest populära, är dock matchvinnare och det slutgiltiga set-resultatet.

Vi använder cookies för att ge dig en personlig upplevelse & reklam. Genom att använda denna webbplats accepterar du vår cookiepolicy. Läs mer här.