Snooker Odds

Snooker är ett spel som för länge sedan klassades som en sport som bara överklassen spelade. Idag vet alla att det inte alls är på det sättet. De flesta och de största snooker stjärnorna som dykt upp på sista åren kommer faktiskt från Asien. Detta är i och för sig inte så konstigt då du som rest till något av de, troligtvis sett att det finns snookerhallar på massor av platser.

Dagens asiatiska ungdom växer i stort sett upp med detta spel som en nationalsport i vissa länder. Hur som helst är det inte bara i Asien denna sport spelas. Det största och mest kända spelarna kommer fortfarande från Europa och Amerika.

Du kanske inte alls är någon bra snookerspelare, men har ett stort intresse för spelet, precis som en sportintresserad fotbollsfantast. Om det är fallet kan du fortfarande vara med i spelet på ett hörn. Detta genom att bli spelare hos 888sport, och sedan lägga ett bra oddsspel på snooker. Här erbjuder vi online betting på snooker på alla de stora turneringarna samt givetvis EM och VM i snooker.

När du sedan lägger till de bra och höga oddsen du får på de oddsspel du lägger på snooker, kommer du snabbt inse att 888sport är det rätta platsen för allt från live betting till traditionell betting online.

Betting tips på snooker och dess olika spelmarknader

När det gäller betting på snooker finns det inga genvägar att gå. Här måste du kunna spelet utan och innan samt känna till de olika spelarnas styrkor och svagheter. Det finns faktiskt de som vunnit VM flera gånger men aldrig vunnit vissa av de mindre turneringar de ställt upp i. I det fallet handlar det om något som många kallar en ”jinx”. De har helt enkelt kört fast i den mentala inställningen att de inte kan vinna de tävlingarna.

Att tala om spelmarknader när det gäller snooker är inget som har någon vikt. Här handlar det hela tiden om stora turneringar som omfattar spelare från hela världen. När det sedan gäller VM, så spelas detta i en rad olika länder beroende på vem som ska vara värdland just det året. Vad som kan vara det bästa valet vid betting på snooker, är att alltid spela 1x2 bets. Detta då det bara finna vinnare eller förlorare och aldrig kan bli oavgjort.

Spela på odds på stora snooker turneringar

I och med att snooker är en sport som växt sig mycket stor både som fysisk sport och som en sport för betting online, så har intresset ökat för sporten. Detta har då lett till att flera stora turneringar skapats, där vi på 888sport alltid håller oss framme och erbjuder våra spelare massor av spel och höga odds. För att bara nämna några av de stora turneringarna så är detta naturligtvis VM medan också UK Championship och Masters kommer tätt efter. Dessa tre har fått samlingsnamnet Triple Crown, vilket den som vinner alla tre samma år kan ståta med.

Betting på Snooker VM

Det bästa av allt inom snooker är naturligtvis när VM går av stapeln. Här får du då chansen att spela betting på snooker matcher med världens absolut bästa spelare. Inte bara det är en ynnest, utan du får också det största spelutbudet under hela året gällande snooker, med de bästa oddsen. Här ser vi på 888sport till att du får en trevlig stund. De flesta kan också se snooker på TV, men vi kommer också att visa semifinaler och finaler via livestreaming.

Vi använder cookies för att ge dig en personlig upplevelse & reklam. Genom att använda denna webbplats accepterar du vår cookiepolicy. Läs mer här.