Hockey VM Odds | Betting på Världsmästerskapet i Ishockey

empty content

Odds på Hockey VM

Något som alltid får alla spelare på online betting att glittra med ögonen och sprina runt med ett glatt leende, är alla de mästerskap som finns. Det bästa av allt är naturligtvis när det drar ihop sig till EM och VM. Speciellt de svenska spelarna får något lyriskt i ögonen när det är dags för ishockey-VM. Ja, det är inte så lustigt. Här har faktiskt Sverige alltid ett starkt lag och kan vara med och tävla om seger och topplaceringar.

När du spelar hos oss på 888sport, kommer du även att kunna se allt via livestreaming i HD-kvalitet. Dessutom får du alltid några av marknadens bästa odds på ishockey när det handlar om Hockey-VM.

Vill du börja spela redan från början, innan det hela ens startat? Då går det att satsa pengar på vinnaren av hockey-VM. Här finner du mycket tidigt årets VM odds för alla de länder som deltar. Utöver detta finner du också massor med olika spelalternativ. Här talar vi till att börja med om valet att spela live betting eller spel om pengar till fasta odds. Bara det är ett stort val som kan betyda vinst eller förlust. Efter detta hittar du på denna bettingsida massor av olika spelalternativ och marknader att spela på, såsom matchresultat, 1x2 bets, handikapp och antal mål samt första målgörare.

Betting på ishockey-VM gruppspel

Det finns många olika sätt att spela betting på Hockey VM. Du som bara spelar för underhållning och spänning, behöver inte tänka så mycket på det. Du kan bara fortsätta ha roligt med dina spel som kryddar de heta matcher du ser.

När du vill vinna på dina spel är det en annan femma. Här indelas Hockey VM i ett flertal olika grupper. Där brukar de som når den första och andra platsen i sina respektive grupper nå det som kallas för slutspelet. När det handlar om betting på gruppspelet, går det som vanligt att spela på de olika matcherna, medan du också kan lägga spel på vilka lag som ska vinna sina grupper eller gå vidare till slutspel.

Vinnarodds och slutspel

Om du spelar redan innan VM börjat på en vinnare, kommer du att få ett fast odds vid den tidpunkt du lägger ditt spel. Har du tur är detta helt rätt och de vinner en bra slant på ditt kunniga spel. Du kommer dock alltid kunna lägga ett spel på vinnaren av hela Hockey VM. Det kan du även göra under slutspelet, även om de odds du får kanske blir lägre, då det börjar bli mera tydligt vilka de starkaste lagen just det året är.

Vanligtvis är det Sverige, Ryssland, USA, Finland eller Kanada som brukar vara de starkaste. Dock är det aldrig fel att hålla koll på Slovakien, Schweiz och andra som kan dyka upp som solar under ett VM.

Satsa pengar på Sverige under Hockey-VM

Naturligtvis kommer det svenska landslaget vara det som ligger de svenska spelarna varmt om hjärtat. Här handlar det om att hålla koll på alla Sveriges VM-matcher, för att kunna lägga de rätta oddsspelen på Hockey VM vid de rätta tidpunkterna. På 888sport ger vi naturligtvis höga odds på Tre Kronor i VM. När du spelar betting på det svenska ishockeylandslaget i VM, kommer du alltid att vara den som har en stor chans till vinst. Det enda du behöver ha koll på är statistiken, skador och 888 blogg med sportnyheter och senaste speltips.

9.20.0
Vi använder cookies för att ge dig en personlig upplevelse & reklam. Genom att använda denna webbplats accepterar du vår cookiepolicy. Läs mer här.