KHL Odds

Ryska Hockeyligan eller KHL som tidigare med det som en gång kallades för Superligan och var en av världens bästa hockeyligor existerar inte mera. Ja, inte i den form som den tidigare gjorde. Här har det faktiskt skapats något mycket bättre. Den forna ryska Superligan i ishockey som kallades för KHL har växt och blivit större. Numera omfattar KHL 2019 en rad olika länder och hela 25 olika medlemsklubbar som gör upp om den slutliga segern. För dig som gillar betting på ishockey av högsta kvalitet, känns det nästan som du skulle ha en mini VM under en hel säsong varje år.

KHL, eller den Ryska Hockeyligan, består idag av lag från Vitryssland, Kina, Finland, Litauen, Ryssland, Slovakien och Kazakstan. Dock förväntas denna liga växa kraftig och utvecklas till något som kan jämföras med UEFA Nations League i fotboll. Kanske blir det till och med så att det svenska och alltid lika starka blir ett av de länder bidrar med toppklubbar till denna superheta liga. När du vill spela online betting under matchens gång eller bara vill ha en bra match att titta på, kommer alltid KHL hockey att ge dig den underhållning och spänning du söker.

Odds på KHL vinnaren

Alla som spelar betting på olika sporter vill vara vinnare. Alla de lag som spelar i en turnering, liga eller ett mästerskap vill också vara vinnare. Nu är det i realiteten så att alla deltagare inte har chansen till detta, då de inte håller den högsta kvaliteten i sporten. Alla spelare på online betting kan heller inte vara vinnare. Detta med anledning att de saknar de grundläggande kunskaper som krävs för att lägga de säkrare, logiska och vinnande spelen. Här ka du som har intresse för den Ryska nya Hockeyligan, KHL, få lite grundläggande information som hjälp på traven.

De starkaste lagen och klubbarna i KHL finner du naturligtvis i form av de vitryska och ryska lagen, då de alltid hållit en av sportens högsta kvaliteteter. Bland annat finner du CSKA Moskva och Lokomotiv Moskva i denna heta liga, vilket alltid är matcher som bönar och ber för ett bra odds på slutresultatet. Efter detta har du det finska laget Jokerit som alltid håller mycket hög kvalitet. Hos oss på 888sport får du alltid möjligheter och många olika sätt att spela till höga odds på ishockey rörande allt från live betting till första målgörare på det något av det bästa som hockeyvärlden har att erbjuda.

Bästa oddsspel på hockeyliga i Ryssland

Det bästa och säkraste spelen när det gäller betting online och live betting är att spela på fasta odds och 1x2 bets. Här finner du alltid de flesta vinnarna, vilket gör att detta också blir de professionella spelarnas heta val. När det gäller KHL-ligan kan du utöver detta även spela på matchvinnare vid hel och halvtid, samt handikapp och första målgörare samt moneyline. Allt detta får du som väljer 888sport som din plats för bra betting på nätet.

Tips för betting på ryska hockeyligan KHL

När du spelar betting på KHL får du roligt många dagar i veckan. Här spelas det nämligen matcher på såväl måndagar och tisdagar som lördagar och söndagar. I och med att så många olika länder deltar med sina topplag, kommer du att behöva lite mera kunskaper än vanligt. Precis som vanligt måste du ha kunskaper om sporten, statistik och skador innan du lägger dina spel. Dock måste du även här tänka på långa resor och skillnader mellan tidszoner för spelare och de olika lagen. Som kuriosa delas också denna liga in i gruppspel där det finns en öst-liga och en väst-liga. Lite som du sett från NHL, vilket är världens bästa hockeyliga.

Odds på Gagarin Cupen

När KHL har nått sitt slut är det också dags för slutspel. NHL har Stanley Cup. KHL har det de kallar för Gagarin Cupen. Kan du ishockey känner du mycket väl till det namn som denna cup har fått. När detta tar sin början är det dock massor av spel och höga odds som gäller, samt att du hos oss på 888sport alltid får mycket livestreaming på denna cup. Du som vill veta det senaste kollar in 888 blogg och får sportnyheter och heta speltips.

Vi använder cookies för att ge dig en personlig upplevelse & reklam. Genom att använda denna webbplats accepterar du vår cookiepolicy. Läs mer här.