Friidrott Odds

Hos de flesta bookmakers online finner du idag en stor mängd olika sporter att lägga dina oddsspel på. Detta gör du naturligtvis också på 888sport, som är en av de som alltid erbjuder ett brett sortiment av bra spel och höga odds. Något som på senaste tiden har intresserat många svenskar är betting på friidrott. Naturligtvis bygger detta på att det finns ett stort antal heta svenska friidrottsstjärnor just nu.

De absolut bästa möjligheterna till online betting inom alla sporter hittar du hos 888sport som alltid ger dig många alternativ att satsa pengar på. Är du den som bara spelar för själva underhållningen och spänningen brukar valet av spel inte vara så viktigt. Är du den som spelar för att vinna är det oftast ett säkert oddsspel på friidrott via 1x2 bets som gäller. Detta är också det naturliga vid betting på friidrott, då det oftast enbart handlar om vinst eller förlust.

Spela på friidrott odds – Alternativ och tips

För dig som spelar på friidrotts odds finns det naturligtvis mer spel än bara 1x2 bets på friidrott. Inför de stora tävlingarna går det även att spela på placeringar, och hur många guld ett land ska kamma hem vid spel på Friidrotts VM och Friidrotts EM eller andra stora evenemang.

Några bra tips för dig som är ny eller vill prova på nya sätta att spela betting på friidrott, är att välja rätta tiden att lägga ditt bet. I det fallet kan det vara roligt att prova på live betting, som vi också erbjuder på 888sport. Faktum är att den stora sektion av live betting som vi erbjuder håller en mycket hög klass och inkluderar även massor av fotboll, ishockey och är med på alla platser när det händer något i sportvärlden.

För att se på det hela med klara ögon kan du alltid välja att spela på alternativen live betting eller betting till fasta odds. Inom ramen för fasta odds, kommer du som spelare alltid att ha det största utbudet av betting på friidrott. Här handlar det inte om att gå in vid rätt tidpunkt, utan det viktiga är valet av de rätta spelen och att inte spela för många val på en spelkupong.

Senaste odds på VM och EM friidrott

Något som alla väntar på är det stora friidrottsevenemangen där du naturligtvis får ett fullspäckat spelprogram hos 888sport. Hos oss finner du alltid de senaste oddsen för betting på VM i friidrott och när du vill spela på EM i Friidrott. Givetvis kommer även du som är svensk och gillar betting på friidrott at få fina odds på lokala friidrottsgalor. I det fallet handlar det om Malmö Games och DN Galan, som idag är de två största friidrottsevenemangen i Sverige.

Betting på världsrekord i friidrott

Det roligaste av allt när det handlar om den dramatik och spänning som betting på friidrott kan ge, är att satsa på om någon ska slå nytt världsrekord. Faktum är att detta kan hända precis när som helst. Vad sägs exempelvis om betting på stavhopp? Här finns det alla chanser i världen att det nya stjärnskottet Armand Duplantis kan bli nya världsrekordhållare inom kort.

Hänger du med och spelar på alla de attraktiva odds på friidrott du finner hos oss på 888sport, så hänger vi med och levererar de bästa spelen med de bästa oddsen. En bra deal som då tjänar på när du söker bra spänning och underhållning hos ett spelbolag som sätter stort fokus på ansvarsfullt spelande.

Vi använder cookies för att ge dig en personlig upplevelse & reklam. Genom att använda denna webbplats accepterar du vår cookiepolicy. Läs mer här.