Tyskland Bundesliga Odds

  • Fulltidsresultat
  • Båda lagen gör mål
  • Över/Under 1.5 Mål
  • Över/Under 2.5 Mål
  • Över/Under 3.5 Mål
Tyskland Bundesliga, Tyskland
Idag
1
X
2
1
X
2
1
X
2
1
X
2
1
X
2
1
X
2

Odds på tyska Bundesliga – Europas publikrikaste fotbollsliga

Den högsta fotbollsligan i Tyskland – 1. Bundesliga – är en ytterst välorganiserad och imponerande skapelse. I Sverige gillar många bettingspelare oddsspel på tysk fotboll. Med Europas högsta publiksnitt, arenor i toppklass och med mängder av fotbollsspelare och ledare av yppersta världselit, tillhör ligan utan tvekan de allra främsta i världen.

Bundesliga grundades så sent som 1963, men har i princip sedan dess setts på med mycket stor respekt. Tysk fotboll var förvisso relativt slagfärdig redan tidigare, men med Bundesliga som fundament har tyska landslag och klubblag firat enorma framgångar internationellt i mer än 50 år nu.

Bayern dominant

Trots den höga kvaliteten och bredden handlar ändå Bundesliga till stor del om superlaget Bayern München. Med sina 27 tyska mästerskapstitlar sedan 1969 är det ytterst få klubblag i världen som kan mäta sig med deras dominans. Detta trots konkurrens från lag som Borussia Dortmund, Werder Bremen, Hamburger SV, Schalke 04 och Borussia Mönchengladbach som ju alla är eller har varit internationellt erkända klubbar. Bundesliga är naturligtvis mycket populärt vad gäller odds och betting online och bjuder bland annat på några av fotbollsvärldens allra hetaste derbyfester.

Utbud och spelvarianter

Historiskt sett har intresset för tyska fotbollsmarknader hos svenska spelare fått stå tillbaka lite till förmån för andra utländska ligor. Detta trots att faktiskt över 70 svenska fotbollsspelare varit proffs i Tyskland genom åren, vilket är fler än någon annanstans. Eller vad sägs om stjärnor som Ronnie Hellström, Martin Dahlin, Patrik Andersson och Markus Rosenberg, bara för att nämna några. På senare år har dock intresset ökat och numera ses tyska ligor som en attraktiv del av utbudet inom fotboll betting även i Sverige.

Här hos oss erbjuder vi online betting på samtliga matcher i Bundesliga och ytterligare nio tyska ligor samt tyska cupen DFB-Pokalen. Utbudet av Bundesliga odds slutar dock inte vid endast matchresultat eller hur många mål det blir. Fotboll betting är ju så mycket mer än så. Upptäck gärna alla andra spännande spelvarianter och odds online kopplade till den tyska fotbollen, såsom seriesegrare, skytteligavinnare, head to head-marknader, lagspecial och mycket, mycket mer.

Taktik och strategi

Trots Bayern Münchens dominans i Bundesliga är ligan generellt sett inte extremt ojämn. Det skiljer förvisso en hel del i grundkapacitet mellan absoluta toppen och botten, men det finns också en stabil stomme av slagkraftiga och jämbördiga däremellan. Detta gör Bundesliga till en mycket intressant och utmanande spelmarknad. De tuffa och ovissa matcherna är många och det är, eventuellt med några undantag, få på förhand helt givna fotbollskamper. En spelmässigt högintressant marknad med andra ord.

Bundesliga-lagen håller också så hög kontinuerlig kvalitet att de riktigt gigantiska överraskningarna i serien är lätträknade. Det maskinella och extremt disciplinerade tyska spelsystemen ger de flest lagen en mycket stark defensiv. Vidare för de överlag lojala och röststarka publikhaven med sig att hemmalagen i princip alltid har rejäl fördel. Två exempel på detaljer som bör tas i akt när man söker efter värdefulla oddsspel på tysk fotboll. Testa gärna även vår exklusiva bettingkalkulator när du ämnar sy ihop tyska spelkombinationer med höga spelvärden.

Live betting på Bundesliga

Att närvara på en Bundesliga-match är något som alla fotbollsentusiaster borde få uppleva. Det kan de som gjort det vittna om. Om man nu trots allt inte har den möjligheten är förstås att se matcherna på TV eller via livestream hemma i soffan inte så dumt det heller. Att samtidigt ges möjligheten till livespel under matchens gång gör det hela ännu bättre förstås. Så enkelt kan det alltså vara att skapa glädjefyllda och intensivt engagerande stunder i livet. Glöm nu inte, avspark varje lördag kl. 15:30!

Vi använder cookies för att ge dig en personlig upplevelse & reklam. Genom att använda denna webbplats accepterar du vår cookiepolicy. Läs mer här.