Betting på Copa del Rey

Naturligtvis hänger vi på 888sport även med när det handlar om online betting på spansk fotboll. Här täcker vi alltid alla de stora ligorna, samt även en rad olika cuper. En av dessa är Copa del Rey, eller La Copa, som spanjorerna själva uttrycker det. Detta är en stor och prestigefylld cup inom spansk fotboll, och kan jämföras med den engelska Ligacupen. Denna cup har funnits sedan 1903 och är fortfarande lika populär som vid lanseringen. Här handlar det om en knockout turnering där varje lag måste vinna alla sina matcher för att vara kvar i kampen om segern.

Copa del Rey kan på svenska översättas till Kungacupen. Vinnaren i denna stora spanska cup måste vinna 11 matcher i följd. Du kan som spelare på betting online hos 888sport, följa hela Copa del Rey och lägga oddsspel på fasta odds såväl som i vår heta live betting sektion. Vad sägs om att betta på Barcelona mot Cultural Leonesa, eller kanske Villareal mot Almeria? Ja, många gånger kan svaret vara givet, men det finns inte heller några givna matcher. Allt kan hända i denna spännande cup.

Olika spelalternativ på Copa del Rey

Du som spelar betting på fotboll hos 888sport, får alltid de flesta matcherna och de bästa tänkbara odds på fotboll. Naturligtvis gäller detta även vid betting på Copa del Rey. Här finner du allt från 1x2 bets, matchresultat i hel och halvtid, första målgörare samt alla olika former av handikapp spel. Det bästa av allt när det gäller Copa del Rey är att du också finner många av matcherna i denna cup i vår live betting sektion. För att se att du alltid får de bästa oddsen och att det finns bra möjligheter att vinna på dina spel, använder du vår pålitliga bettingkalkylator som alltid ger dig en bra fingervisning.

Naturligtvis kommer det alltid att finnas möjligheter att spela på vem som blir skyttekung i La Copa, vilket faktiskt kan ge dig mycket bra odds vid det rätta spelet. Nu är det dock svårt att veta detta, så ett ännu bättre oddsspel på Copa del Rey kan vara på det lag som ska ta hem hela cupen. I det fallet är det lätt att falla för favoriterna, vilka mycket ofta infriar spelarnas förväntningar. Glöm dock inte bot de som kan skrälla. Några tidigare exempel på det är 3-3 Almeria-Villareal eller Levante-Barcelona 2-1.

Speltips för betting på Copa del Rey

Det finns många sätt att förbereda sig när det gäller de kunskaper och den kännedom som måste finnas inför betting på olika ligor och cuper. Egentligen är det inte alls någon skillnad vid betting på Copa del Rey. Här gäller det att ha kännedom om de eventuella skador som finns i lagen, samt vilken startelva som lagen ställer upp med.

Utöver det handlar det om att se historiken och få grepp om vad som varit de vanligaste resultaten. Sist men inte minst, kan det vara så att en nyckelspelare i ett lag visat sig vara helt ur form. Allt detta påverkar ditt val av betting på Copa del Rey, och kunskapen ger dig större chanser att vinna.

Värt att veta om Copa del Rey

Denna liga är en av de mest populära på det internationella planet av alla de olika cuper som finns i spansk fotboll. Den spanska club som vunnit flest vinster i denna cup är Barcelona. Från start är det 83 lag som ingår i Copa del Ray, vilket gör att detta blir en riktig fotbollsfest som du verkligen vill vara med och lägga några spännande oddsspel på. Den bästa platsen för det, blir alltid betting på Copa del Rey hos 888sport.

Vi använder cookies för att ge dig en personlig upplevelse & reklam. Genom att använda denna webbplats accepterar du vår cookiepolicy. Läs mer här.